Gość Napisano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2018 14 minut temu, rafal723 napisał: Właśnie o to mi chodzi ... . Że nawet jak Ci "się należy", to jak nie masz jakiejś tam sumy, to dostaje się odmowę, bo jest ryzyko, że pojedziesz pracować (chyba, że chodzi o wizę pracowniczą). I właśnie o to chodzi, jaka to suma. Million $$$.
rafal723 Napisano 2 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2018 4 godziny temu, andyopole napisał: Bzdura... Nikt w konsulacie nie pyta o ilosc posiadanych pieniędzy. Najważniejszy jest dobry bajer... Kolega na początku lat 90tych starał się o wizę to pożyczyłem mu kilka tysięcy $$ żeby wpłacił sobie na konto, wtedy pytali o wyciągi z banku. To swoją drogą. Racja. Z drugiej strony, Ty mówisz o latach 90., a teraz są lata post-9/11. 4 godziny temu, Roelka napisał: Million $$$. Dzięki! xD
andyopole Napisano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2018 6 minut temu, rafal723 napisał: To swoją drogą. Racja. Z drugiej strony, Ty mówisz o latach 90., a teraz są lata post-9/11. Dzięki! xD Umiesz pisać ale czytać niezbyt, ze zrozumieniem zwłaszcza.
kzielu Napisano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: Umiesz pisać ale czytać niezbyt, ze zrozumieniem zwłaszcza. Gosciu uzywa xD w kazdym poscie - znaczy sie ma 15 lat albo mniej wiec musisz brac to pod uwage ;-)
andyopole Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2018 2 godziny temu, kzielu napisał: Gosciu uzywa xD w kazdym poscie - znaczy sie ma 15 lat albo mniej wiec musisz brac to pod uwage ;-) Aaaaa, ja bardziej analogowy jestem niż digital. Co znaczy to xD?
kzielu Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2018 33 minuty temu, andyopole napisał: Aaaaa, ja bardziej analogowy jestem niż digital. Co znaczy to xD? Spoko, ja tez kiedys musialem zrobic research w tej kwestii ;-) Ma sie te lata ;-) https://www.urbandictionary.com/define.php?term=XD Tu jest idealny przyklad z powyzszego linka : "When I was walking to the mall my friends got hit by a car and were killed XD" :)
andyopole Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2018 7 minut temu, kzielu napisał: Spoko, ja tez kiedys musialem zrobic research w tej kwestii ;-) Ma sie te lata ;-) https://www.urbandictionary.com/define.php?term=XD Tu jest idealny przyklad z powyzszego linka : "When I was walking to the mall my friends got hit by a car and were killed XD" No rzeczywiście, przykład śmiechu warty... Taki teraz system wartości u młodzieży?
kzielu Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2018 6 minut temu, andyopole napisał: No rzeczywiście, przykład śmiechu warty... Taki teraz system wartości u młodzieży? Nie, to akurat bardziej klasyka Urban Dictionary, wiekszosc przykladow jest centralnie absurdalnych, przynajmniej mam nadzieje ze to nie aktualny system wartosci...
andyopole Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2018 56 minut temu, kzielu napisał: Nie, to akurat bardziej klasyka Urban Dictionary, wiekszosc przykladow jest centralnie absurdalnych, przynajmniej mam nadzieje ze to nie aktualny system wartosci... OK, pozostańmy przy tej konkluzji, łatwiej będzie umierać.
rafal723 Napisano 20 Lipca 2018 Autor Zgłoś Napisano 20 Lipca 2018 Dnia 2.06.2018 o 21:01, andyopole napisał: Umiesz pisać ale czytać niezbyt, ze zrozumieniem zwłaszcza. O co chodzi? Dnia 2.06.2018 o 23:51, kzielu napisał: Gosciu uzywa xD w kazdym poscie - znaczy sie ma 15 lat albo mniej wiec musisz brac to pod uwage ;-) xD OMG!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.