adamwitraz Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Witam Planuję zaaplikować na loterię o GC o ile się jeszcze odbędzie. I mam takie pytanie, w regulaminie napisane jest, że potrzeba średnie wykształcenie i w ( ukończony pomyślnie 12letni program nauczania). jak liczyłem lata w których się uczyłem to 6 lat podstawówki, 3 lata gimnazjum i 3 lata szkoły zawodowej. Czy to się zalicza do wymagań o zieloną kartę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 21 minut temu, adamwitraz napisał: Witam Planuję zaaplikować na loterię o GC o ile się jeszcze odbędzie. I mam takie pytanie, w regulaminie napisane jest, że potrzeba średnie wykształcenie i w ( ukończony pomyślnie 12letni program nauczania). jak liczyłem lata w których się uczyłem to 6 lat podstawówki, 3 lata gimnazjum i 3 lata szkoły zawodowej. Czy to się zalicza do wymagań o zieloną kartę? Nie. Musisz mieć szkole średnia. Jak masz samą zawodowke to możesz być brany jak masz doświadczenie oraz szukany zawód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamwitraz Posted June 9, 2018 Author Report Share Posted June 9, 2018 3 minuty temu, sly6 napisał: Nie. Musisz mieć szkole średnia. Jak masz samą zawodowke to możesz być brany jak masz doświadczenie oraz szukany zawód. Pracuje w fabryce okien także raczej nikłe szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.