Tomm28 Napisano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2018 Witam, Wpłaciłem czek cashowy w ATM, na którym nie było mojego imienia ani nazwiska i zapomniałem podpisać go z tylu. Czy bank będzie w stanie go zrealizować?
pelasia Napisano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2018 No ale aby wpłacić w ATM musisz włożyć własna karte i użyć pina, wiec wiedza do jakiego konta ma to wpłynąć. Z tym podpisem, to nie wiem, zalezy jak bardzo trzymają sie przepisów.
kzielu Napisano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Tomm28 napisał: Witam, Wpłaciłem czek cashowy w ATM, na którym nie było mojego imienia ani nazwiska i zapomniałem podpisać go z tylu. Czy bank będzie w stanie go zrealizować? Nie powinien go zrealizować bo check nie jest endorsed.
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2018 28 minut temu, kzielu napisał: Nie powinien go zrealizować bo check nie jest endorsed. Prawie nigdy nie podpisuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.