Tomm28 Posted August 4, 2018 Report Share Posted August 4, 2018 Witam, Wpłaciłem czek cashowy w ATM, na którym nie było mojego imienia ani nazwiska i zapomniałem podpisać go z tylu. Czy bank będzie w stanie go zrealizować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelasia Posted August 4, 2018 Report Share Posted August 4, 2018 No ale aby wpłacić w ATM musisz włożyć własna karte i użyć pina, wiec wiedza do jakiego konta ma to wpłynąć. Z tym podpisem, to nie wiem, zalezy jak bardzo trzymają sie przepisów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted August 4, 2018 Report Share Posted August 4, 2018 1 godzinę temu, Tomm28 napisał: Witam, Wpłaciłem czek cashowy w ATM, na którym nie było mojego imienia ani nazwiska i zapomniałem podpisać go z tylu. Czy bank będzie w stanie go zrealizować? Nie powinien go zrealizować bo check nie jest endorsed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted August 4, 2018 Report Share Posted August 4, 2018 28 minut temu, kzielu napisał: Nie powinien go zrealizować bo check nie jest endorsed. Prawie nigdy nie podpisuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.