michal_ Napisano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2018 Witam serdecznie, z góry przepraszam jeśli nie wstrzeliłem się z działem, który wybrałem. Mam pytanie odnośnie płatności za zieloną kartę. Przeszedłem już wszystkie szczeble związane z uzyskaniem green card, ostatnim oczkiem pozostaje płatność 220$ za dokument. Czy mogę to wykonać w jakiś sposób z polskiego konta bankowego? Założyłem do swojego roboczego konta konto walutowe, na które wpłaciłem 800$. Czy to było niezbędne? Proszę o jakieś małe instrukcję i podpowiedzi odnośnie tego kroku. Z góry dziękuję i pozdrawiam...
michal_ Napisano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2018 i czy w ogóle taki proces jest możliwy z Polski...?
sly6 Napisano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2018 Tutaj masz to ładnie wyjaśnione https://www.uscis.gov/file-online/uscis-immigrant-fee-payment-guide Masz kartę kredytową czy debetowa i możesz płacić np dolarami?
kzielu Napisano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2018 15 godzin temu, michal_ napisał: i czy w ogóle taki proces jest możliwy z Polski...? Nie jest.
bartek_p2 Napisano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2018 8 godzin temu, kzielu napisał: Nie jest. Można płacić z Polski, wystarczy zwykła karta debetowa lub kredytowa Visa lub Mastercard
kzielu Napisano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2018 10 minut temu, bartek_p2 napisał: Można płacić z Polski, wystarczy zwykła karta debetowa lub kredytowa Visa lub Mastercard A przeczytales pytanie ? Dokladnie to ktore brzmialo "Czy mogę to wykonać w jakiś sposób z polskiego konta bankowego? " Karta zawsze mozna zaplacic bo miejsce jej wydania zasadniczo nie ma wiekszego znaczenia.
bartek_p2 Napisano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2018 sorry mój błąd, jednak myślę, że zainteresowany domyślił się o co chodzi
everden Napisano 28 Września 2018 Zgłoś Napisano 28 Września 2018 A ja podłączę się z prośbą o podanie aktualnych wysokości opłat za AOS i IV fee. (Znalazłam na forum tylko stare stawki z 2010: AOS $70 i IVfee $400) Dziękuję z góry
everden Napisano 29 Września 2018 Zgłoś Napisano 29 Września 2018 Dzięki, ale niestety w podanym linku nie ma tych opłat Może jest jakiś link do 'fees NVC'?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.