Skocz do zawartości

Global Entry - Interview on arrival

mcpear

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
5 godzin temu, Paulina_89 napisał:

No i jesli doliczysz $85 za Precheck (5 lat) to tez wole juz odstac swoje w zwyklej kolejce ;)  I tak na lotnisku zjawiam sie zazwyczaj grubo przed czasem wiec cos trzeba tam robic ;)

Mamy Nexusa za $50 na 5 lat, co daje nam zarowno Global Entry jak i TSA PreCheck. To nam wystarcza przy tak niskiej czestotliwosci naszych lotow :) 

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja latam dużo, nawet bardzo - i tak jak andy napisał firma mi sponsoruje "clear". Pamiętam jak mi clear 'uratował" dużo czasu. W Minneapolis kolejka była chyba na 2 godziny do oficera TSA bo mieli awarię i sprawdzali jakoś wyjątkowo długo. Przejście z "clearem" było natychmiastowe. Zgadzam się, że jest to drogie, ale chyba Delta obecnie daje to swoim najbardziej lojalnym klientom również w prezencie.

Napisano
20 godzin temu, mcpear napisał:

Zgadzam się, że jest to drogie, ale chyba Delta obecnie daje to swoim najbardziej lojalnym klientom również w prezencie.

Kiedys randkowalam z facetem co pracowal dla Cleara. Oceniajac po tym jak zyl, czym jezdzil i jak mieszkal to w ciemno powiedzialabym, ze ten Clear musi byc drogi zeby zarobic na wyplaty dla swoich pracownikow :D 

Napisano
1 godzinę temu, ilon napisał:

Kiedys randkowalam z facetem co pracowal dla Cleara. Oceniajac po tym jak zyl, czym jezdzil i jak mieszkal to w ciemno powiedzialabym, ze ten Clear musi byc drogi zeby zarobic na wyplaty dla swoich pracownikow :D 

Wysylam podanie! :)

Napisano
14 minut temu, Paulina_89 napisał:

Wysylam podanie! :)

Maja nonstop jakies przyjecia. Zwlaszcza, ze jak sie nie myle to nawet na stadionach teraz jakos ten clear jest. 

Napisano
52 minuty temu, ilon napisał:

Maja nonstop jakies przyjecia. Zwlaszcza, ze jak sie nie myle to nawet na stadionach teraz jakos ten clear jest. 

W Oregonie cos ostatnio pozmieniali bo w ostatni weekend na Polskim Festivalu, ochroniarze przy wejsciu pchali lapy do kazdej wiekszej torby czy plecaka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...