sly6 Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 5 minut temu, LOL napisał: Żyje w świecie dorosłych i stety, czy niestety jestem tego świadoma. To pod czas rozmowy o wizę jak w życiu masz podobnie.
sly6 Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 2 minuty temu, margherita_s napisał: To tak samo jak np. z rozmowa o prace. Tez jestes oceniany przez Twojego rozmowce. Nie rozumiem, co jest dziwnego w tym, ze konsul ocenia. Przeciez od tego tam jest. Może dlatego że ktoś zawinił a inny za to płaci.
margherita_s Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 12 minut temu, sly6 napisał: Może dlatego że ktoś zawinił a inny za to płaci. Ale ze niby kto zawinil? Kazdy jest odpowiedzialny sam za siebie, za to, jak sie zachowa, co powie na rozmowie itp. Nie widze w tym niczyjej winy, jak tylko osoby, ktora ma rozmowe.
sly6 Napisano 8 Września 2018 Zgłoś Napisano 8 Września 2018 Teraz, margherita_s napisał: Ale ze niby kto zawinil? Kazdy jest odpowiedzialny sam za siebie, za to, jak sie zachowa, co powie na rozmowie itp. Nie widze w tym niczyjej winy, jak tylko osoby, ktora ma rozmowe. Te co zostają, nie mówią prawdy. Świat byłby prosty jak by każdy za siebie płacil a tak do końca nie jest.
LOL Napisano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Września 2018 31 minut temu, margherita_s napisał: Ale ze niby kto zawinil? Kazdy jest odpowiedzialny sam za siebie, za to, jak sie zachowa, co powie na rozmowie itp. Nie widze w tym niczyjej winy, jak tylko osoby, ktora ma rozmowe. Gdyby te czynniki pomogły. Jesteś odpowiedzialny za siebie, za rozmowę i zachowanie - dostajesz wizę. Nie jesteś odpowiedzialny nie dostajesz wizy. Ja należę do osób odpowiedzialnych i co z tego.
LOL Napisano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Września 2018 Jesteś odpowiedzialny a czasem i stres może cię pokonać, na którego człowiek czasem wiele wpływu nie ma.
LOL Napisano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 9 Września 2018 20 godzin temu, sly6 napisał: Nie ma tak i nigdy nie było że masz lepszy status i wiza jest w kieszeni, jaki problem jest pokazać wyciąg z konta z większą sumą kasy. Czasami jest tak ze jeden Konsul widzi tak a inny inaczej podobną sprawę. Ile osób Ci ufa a ile nie chociaż podobnie sie zachowujesz. Lepszy statut finansowy chodziło mi o prace na lepszym stanowisku i wyższych zarobach. Chyba to jest dobry cel powrotu do Polski.
LOL Napisano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 9 Września 2018 Mam jeszcze pytanie. Przy rejestracji podczas rozmowy z konsulem naklejali z tyłu paszportu dane związane z wizą. Można to odkleić? Sądząc, że nie dostałam wizy już to odkleiłam, tylko strasznie to wygląda. Czym można, to zdrapać, by dokumentu nie zepsuć?
miron_ksi Napisano 9 Września 2018 Zgłoś Napisano 9 Września 2018 Naklejkę lepiej odkleić czym prędzej po otrzymaniu z powrotem paszpartu, bo potem tylko gorzej. Usuwanie jak z innymi naklejkami: ściereczka, ciepła woda i szorowanie .... i sporo cierpliwości zapewne też.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.