FabianK Napisano 11 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2018 Koncze studia magisterskie w Polsce. Mam zamiar przejść kurs w USA , który ponoc duzo daje do CV. Mam zamiar wyprowadzic się do USA na wizie EB. jaki rodzaj wizy EB muszę wybrac ?
kzielu Napisano 11 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2018 3 godziny temu, FabianK napisał: Koncze studia magisterskie w Polsce. Mam zamiar przejść kurs w USA , który ponoc duzo daje do CV. Mam zamiar wyprowadzic się do USA na wizie EB. jaki rodzaj wizy EB muszę wybrac ? Taki o który pracodawca którego sobie znajdziesz i który Cię zasponsoruje będzie chciał wystąpić.
ilya_ Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2018 7 godzin temu, FabianK napisał: Koncze studia magisterskie w Polsce. Mam zamiar przejść kurs w USA , który ponoc duzo daje do CV. Mam zamiar wyprowadzic się do USA na wizie EB. jaki rodzaj wizy EB muszę wybrac ? a jaki to kurs, ktory daje duzo do CV ? Napisz cos wiecej Fabianie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.