Jim1123 Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2019 1 hour ago, sly6 said: Te informacje przydadzą Ci się jak będziesz teraz prowadzić interesy będąc w Polsce. Gdy nie znasz się na przepisach takie firmy Ci pomogą założyć firmę. Czyli moge rowniez zalozyc firme teraz bedac w Polsce samemu? Bez pomocy tych firm? Dodam ze interesy bede robil tylko na terenie Polski na chwile obecna. EDIT Jesli ktos chcialby pomoc to o co mialbym sie pytac takiej firmy? By nie bylo potem ze bede stratny lub ktos mnie tak zalatwi ze zostane z niczym? Bo tutaj z tego co czytam to jest spolka. Teraz prowadze jednoosobowa dzialalnosc. A zalezy mi po prostu na dobrych warunkach w prowadzeniu firmy ktora zajmuje sie sprzedaza i wykonywaniem uslug.
Ania1990 Napisano 21 Października 2019 Zgłoś Napisano 21 Października 2019 On 1/9/2019 at 8:31 PM, Jim1123 said: Czyli moge rowniez zalozyc firme teraz bedac w Polsce samemu? Bez pomocy tych firm? Dodam ze interesy bede robil tylko na terenie Polski na chwile obecna. EDIT Jesli ktos chcialby pomoc to o co mialbym sie pytac takiej firmy? By nie bylo potem ze bede stratny lub ktos mnie tak zalatwi ze zostane z niczym? Bo tutaj z tego co czytam to jest spolka. Teraz prowadze jednoosobowa dzialalnosc. A zalezy mi po prostu na dobrych warunkach w prowadzeniu firmy ktora zajmuje sie sprzedaza i wykonywaniem uslug. Minelo troche czasu, czy udalo Ci sie juz cos w tym kierunku zrobic? sama mam firme w uk i chcialabym ja przeniesc do stanow i mysle nad wiza pracownicza na start, a pozniej zyc na swoim.
Laskovianka Napisano 29 Października 2019 Zgłoś Napisano 29 Października 2019 Szukaj pracy w Dolinie Krzemowej. Jeśli znasz trochę angielski to jako informatyk możesz być poszukiwany np w Google. Na youtube widziałam filmiki chłopaków, którzy w ten sposób znaleźli pracę i wyemigrowali. Poszukaj.
katlia Napisano 29 Października 2019 Zgłoś Napisano 29 Października 2019 4 godziny temu, Laskovianka napisał: Szukaj pracy w Dolinie Krzemowej. Jeśli znasz trochę angielski to jako informatyk możesz być poszukiwany np w Google. Na youtube widziałam filmiki chłopaków, którzy w ten sposób znaleźli pracę i wyemigrowali. Poszukaj. Nieladnie wprowadzac rodakow w taki blad...
Laskovianka Napisano 1 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2019 Dnia 29.10.2019 o 16:00, katlia napisał: Nieladnie wprowadzac rodakow w taki blad... Sorry, nie wiedziałam, że to błąd. Mam wiedzę z internetu. Jak się okazuje, wprowadza w błąd :). Wybacz . Pozdrawiam
everden Napisano 1 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2019 Skoro jesteś singiel, to może zadurzysz się w jakiejś Amerykance i kto wie, czy nie zmienisz typu wizy......
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.