nikon Posted March 26, 2019 Report Share Posted March 26, 2019 Witam Byłem w USA na wizie J1 i miałem 2 prace. Czy możliwe jest wystąpienie o zwrot podatku tylko z 1 pracy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpear Posted March 26, 2019 Report Share Posted March 26, 2019 Nie składasz deklaracji oddzielnie od każdego źródła dochodów. Dochody i zaliczki sumujesz i składasz jako jedną deklarację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelasia Posted March 26, 2019 Report Share Posted March 26, 2019 Także sprawdz czy placiles podatek. Czesto na workach studenci nie odciagaja podatku od zarobkow, poniewaz ich zarobki nie przekraczaja okreslonej sumy i moga byc z tego zwolnieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pytajniki Posted April 12, 2019 Report Share Posted April 12, 2019 Dnia 26.03.2019 o 17:51, pelasia napisał: Także sprawdz czy placiles podatek. Czesto na workach studenci nie odciagaja podatku od zarobkow, poniewaz ich zarobki nie przekraczaja okreslonej sumy i moga byc z tego zwolnieni. Tak, płaciłam. Zapłaciłam łącznie $1300 podatku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.