Bartek23 Napisano 13 Maja 2019 Zgłoś Napisano 13 Maja 2019 Witam. Mam w planach wylecieć do USA i chciałbym się zapytać jak to jest z tymi biletami jak np. zamówiłbym na stronie lot.com to kiedy i jak bym go dostał?
Jackie Napisano 13 Maja 2019 Zgłoś Napisano 13 Maja 2019 Wejdziesz na stronę LOTu, wybierzesz lot który cię interesuje, zapłacisz online, dostaniesz potwierdzenie na email. To wszystko.
kzielu Napisano 13 Maja 2019 Zgłoś Napisano 13 Maja 2019 Godzinę temu, Bartek23 napisał: Witam. Mam w planach wylecieć do USA i chciałbym się zapytać jak to jest z tymi biletami jak np. zamówiłbym na stronie lot.com to kiedy i jak bym go dostał? Po jakis 2 sekundach.
andyopole Napisano 13 Maja 2019 Zgłoś Napisano 13 Maja 2019 Do USA obowiazuja wizy wjazdowe, czy juz masz?
Bartek23 Napisano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2019 tzn teraz bede sie ubiegał po wizę nieimigracyjną i mam w planach polecieć na miesiąc ponieważ mam tam całą rodzinę prawie więc tak a wracając do biletu to chodzi mi o to, że na lotnisku zazwyczaj ktoś ma bilet w ręce i chodzi mi o to skąd ja miałbym go mieć tzn kupił bym na stronie, dostał bym na maila itd ale zazwyczaj o ile się nie myle to kazdy ma bilet w rece razem z paszportem
kzielu Napisano 13 Maja 2019 Zgłoś Napisano 13 Maja 2019 32 minuty temu, Bartek23 napisał: tzn teraz bede sie ubiegał po wizę nieimigracyjną i mam w planach polecieć na miesiąc ponieważ mam tam całą rodzinę prawie więc tak a wracając do biletu to chodzi mi o to, że na lotnisku zazwyczaj ktoś ma bilet w ręce i chodzi mi o to skąd ja miałbym go mieć tzn kupił bym na stronie, dostał bym na maila itd ale zazwyczaj o ile się nie myle to kazdy ma bilet w rece razem z paszportem Mylisz się.
Jackie Napisano 13 Maja 2019 Zgłoś Napisano 13 Maja 2019 35 minut temu, Bartek23 napisał: tzn teraz bede sie ubiegał po wizę nieimigracyjną i mam w planach polecieć na miesiąc ponieważ mam tam całą rodzinę prawie więc tak a wracając do biletu to chodzi mi o to, że na lotnisku zazwyczaj ktoś ma bilet w ręce i chodzi mi o to skąd ja miałbym go mieć tzn kupił bym na stronie, dostał bym na maila itd ale zazwyczaj o ile się nie myle to kazdy ma bilet w rece razem z paszportem Mało kto teraz lata z biletem. Podchodzisz do odprawy, podajesz im paszport i tyle, mają cię w systemie. Ludzie w rękach mają albo wydrukowane potwierdzenia (na wszelki wypadek) albo odprawiają się w domu/w kiosku i mają ze sobą wydrukowaną kartę pokładową.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.