MeganMarkle Napisano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2019 1 hour ago, ilya_ said: co taka zmiana statusu dzis daje ? Wszystkie osoby co te statusy zmieniaja bedac tu na turystycznych, boja sie latac do kraju. Dlaczego ? Zapytajcie ich. Oni sami sobie wciskaja: "jestem tu legalnie. Chodze do szkoly. Jestem w USA juz 8 lat, ucze sie jezyka te 8 lat w szkole...." - "z czego ty kur...chlopie/dziewczyno zyjesz ? " zapytajcie ich tak...... Moja odpowiedz: zmiana statusu nic nie daje. To prawda. Mój kolega tak właśnie po W&T zmienił sobie status i został jeszcze rok, niby jako student myślał że jest wielki cwaniak a jak wrócił do PL i za rok chciał znów na W&T jechac to dostał odmowę i nara. Do dziś sobie w brodę pluje... @patka12345 jak ten twój rodzic taki kochający i pragnący zjednoczenia z córką i jej dobra to dlaczego nie wroci do Polski po prostu? Bo ściąganie tam Ciebie do nielegalnego życia nie jest w twoim interesie w ogóle i prędzej czy później będziesz tego żałować niestety...
Robert1992 Napisano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2020 Dnia 30.12.2019 o 20:47, MeganMarkle napisał: To prawda. Mój kolega tak właśnie po W&T zmienił sobie status i został jeszcze rok, niby jako student myślał że jest wielki cwaniak a jak wrócił do PL i za rok chciał znów na W&T jechac to dostał odmowę i nara. Do dziś sobie w brodę pluje... @patka12345 jak ten twój rodzic taki kochający i pragnący zjednoczenia z córką i jej dobra to dlaczego nie wroci do Polski po prostu? Bo ściąganie tam Ciebie do nielegalnego życia nie jest w twoim interesie w ogóle i prędzej czy później będziesz tego żałować niestety... Skoro tak jej zależy aby mieszkać w USA to niech poszuka jakiegoś amerykanina
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.