Xarthisius Napisano 28 Marca 2020 Zgłoś Napisano 28 Marca 2020 5 minutes ago, VKerryV said: Już byłem rok w USA w szkole że praca niebezpieczna i mało płatna, wiem ale jak mam pomagać ludziom to w sposób w którym adrenalina będzie skakać a co do wiz aktualnie nie były zdjętę na nie określony czas? Turystyczne tylko, na wizyte na max 90dni.
margherita_s Napisano 28 Marca 2020 Zgłoś Napisano 28 Marca 2020 6 minut temu, VKerryV napisał: Już byłem rok w USA w szkole że praca niebezpieczna i mało płatna, wiem ale jak mam pomagać ludziom to w sposób w którym adrenalina będzie skakać a co do wiz aktualnie nie były zdjętę na nie określony czas? "Zdjęte" zostały tylko wizy turystyczne, nie imigracyjne i pracownicze... Żeby mieszkać i pracować w USA potrzebujesz specjalnej wizy, albo zielonej karty. Poczytaj o tym w internecie, teraz masz dużo czasu, bo nie ma szkoły. Wychodzi na to, że nie masz pojęcia, o czym mówisz, skoro myslisz, że na wizie turystycznej możesz żyć i pracować w USA.
VKerryV Napisano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2020 Teraz, margherita_s napisał: ;"Zdjęte" zostały tylko wizy turystyczne, nie imigracyjne i pracownicze... Żeby mieszkać i pracować w USA potrzebujesz specjalnej wizy, albo zielonej karty. Poczytaj o tym w internecie, teraz masz dużo czasu, bo nie ma szkoły. Wychodzi na to, że nie masz pojęcia, o czym mówisz, skoro myslisz, że na wozie turystycznej możesz żyć i pracować w USA. 1.nie wiedziałem, że chodziło o turystyczną 2. wszystko już przeczytałem przed chwilą na stronie ambasady 3. Przez tego wirusa mam mniej wolnego czasu niż się wydaje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.