kzielu Napisano 31 Maja 2020 Zgłoś Napisano 31 Maja 2020 Godzinę temu, Milosz245 napisał: Wiem więcej niż myślisz. Jestem za zrównoważonym dobrobytem a nie powrotem do XIX wieku. Ja tez myślę, że policja jest brutalna bo są niskie wydatki na policję. Policja musi używać ostro to co ma niż się cackać jak w polsce. Kazdym jednym postem udowadniasz że nie wiesz absolutnie nic.
Milosz245 Napisano 31 Maja 2020 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2020 To jak jest naprawdę? USA to kraj niskich podatków.
DarekEnl Napisano 31 Maja 2020 Zgłoś Napisano 31 Maja 2020 Czytam pierwsze posty, więc z czasem pewnie się w dyskusji pozmieniało, ale sam już nie wiem czy to dobrze, że jest brutalniejsza czy nie. To zależy od punktu siedzenia. W Polsce na pewno typowy bandyta, który zna się na robocie, wie że przy konfrontacji z policją może sobie na wiele pozwolić. Ja w kontaktach z ludźmi w których widzę konfliktowy potencjał, zawsze staram się być po prostu miły, bo wiem że każdy z nas może chcieć wykorzystywać swoje "możliwości". Jeszcze nigdy nie miałem negatywnego doświadczenia.
Jackie Napisano 31 Maja 2020 Zgłoś Napisano 31 Maja 2020 @Milosz245 to troll i został zablokowany. Rozmowa toczy się dalej
Jackie Napisano 31 Maja 2020 Zgłoś Napisano 31 Maja 2020 Niestety, Milosz nie daje se siana i wciąż zakłada nowe profile. Zamykam temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.