Robi 34 Napisano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Witam. Mieszkam w Rzeszowie i szukam osób o nazwisku Dąbrowski, Dąbrowska. Może się przedstawię. Mam na imię Robert i mam 34 lata. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Bedzie w czym wybierac. Jedno z popularniejszych nazwisk. Krotko mowiac - ludzie z lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi 34 Napisano 2 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 To dobrze he he. Poprostu szukam ciekawych ludzi , z którymi można swobodnie porozmawiać. Pozdrawiam i dzięki za komentarz ANDYOPOLE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Rozumiem ze Wierzbicki, Brzozowski czy nie daj Bóg jakis Bush, Baum albo Holz nie maja nic ciekawego do powiedzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi 34 Napisano 3 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Każdy może się wypowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 On 6/1/2020 at 9:02 PM, Robi 34 said: To dobrze he he. Poprostu szukam ciekawych ludzi , z którymi można swobodnie porozmawiać. Pozdrawiam i dzięki za komentarz ANDYOPOLE. Jest w necie strona na której możesz wpisać nazwisko i ci pokazuje gdzie w PL żyją osoby z tym nazwiskiem... może w usa jest coś podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 13 minut temu, MeganMarkle napisał: Jest w necie strona na której możesz wpisać nazwisko i ci pokazuje gdzie w PL żyją osoby z tym nazwiskiem... może w usa jest coś podobnego? https://www.whitepages.com/ Nie zawsze wszystkich znajdziesz bo można "wyoptować", ale od czegoś zacząć trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 A na fejsie nie ma grup dla Dąbrowskich? Wiem że jest dla Wiśniewskich bo moja rodzina jest w takiej grupie, wprawdzie oprócz przynależenia do grupy nic tam chyba się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.