Jackie Napisano 3 Września 2020 Zgłoś Napisano 3 Września 2020 Dnia 11.08.2020 o 08:52, Roelka v.2 napisał: Mam ogromny strach przed prowadzeniem pojazdów, ale bede musiala sie przemoc Wyrobiłam prawo jazdy po raz pierwszy w życiu w wieku 44 lat. Kierowca ze mnie średni, ale do sklepu pojadę
Roelka v.2 Napisano 3 Września 2020 Autor Zgłoś Napisano 3 Września 2020 3 minutes ago, Jackie said: Wyrobiłam prawo jazdy po raz pierwszy w życiu w wieku 44 lat. Kierowca ze mnie średni, ale do sklepu pojadę Mnie to prawko tez jest glownie potrzebne coby do sklepu dojechac, gdyby meza gdzies na misje wyslali. Kierowca jestem strasznym, powolnym, i zbyt ostroznym - a przynajmniej tak bylo jak probowalam wyrobic prawko po liceum. Dwa razy oblalam egzamin co utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze nie powinnam siadac za kierownica.
andyopole Napisano 3 Września 2020 Zgłoś Napisano 3 Września 2020 42 minuty temu, Roelka v.2 napisał: zeby wyslac im forme + certyfikat neutralizacji No nie gadaj! Kiedy eutanazja?
Roelka v.2 Napisano 3 Września 2020 Autor Zgłoś Napisano 3 Września 2020 14 minutes ago, andyopole said: No nie gadaj! Kiedy eutanazja? Chyba już niedługo, skoro nawet nie zauważam co autokorekta wyprawia. :p Jak tu żyć!
mola Napisano 3 Września 2020 Zgłoś Napisano 3 Września 2020 30 minut temu, Jackie napisał: Wyrobiłam prawo jazdy po raz pierwszy w życiu w wieku 44 lat. Kierowca ze mnie średni, ale do sklepu pojadę Czyli jest dla mnie jeszcze szansa!
andyopole Napisano 4 Września 2020 Zgłoś Napisano 4 Września 2020 Mówiąc szczerze, nie wyobrażam sobie żeby moja lepsza połowa mogła nie mieć prawa jazdy. U nas na dzikim zachodzie jest to niemozliwe. Bez auta się nie da.
andyopole Napisano 4 Września 2020 Zgłoś Napisano 4 Września 2020 Dnia 11.08.2020 o 05:22, pelasia napisał: Mnie wyslali na drzewo jak musialam odnowic prawko i bylam juz obywatelem, bo w systemie widnialam jako zielono kartowiec. Oczywiście każdy stan ma inne regulacje. Gdy odnawialem swoje prawko, dwa (trzy?) lata temu pan nie mogl sie zalogowac na stronie imigrantom i musiałem przyjść rano, następnego dnia jeszcze raz. Prosił żebym na wszelki wypadek przyniósł GC gdyby znów był problem z zalogowaniem. Rano poszło gładko nawet mojej GC nie wyjmowalem z portfela.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.