Arste Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2020 Cześć Panowie i Panie, Mieszkam w Polsce, założyłem konto bo może znajdę Rodaka aby mi pomógł jakoś. Robię projekt tzw worklog PC. Potrzebuję ściągnąć z USA kilka części, jest to płyta główna 600$, gpu czyli karta graficzna 1600$ i jakieś duprele max 70$. Jest problem w tym, że nie wysyłają nic poza NA. Tylko teren NA wysyłka. Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc zorganizować to? Chodzi mi o to abym ja kupił to co potrzebuję, oczywiście opłacam góry. Przychodzi do kogoś na adres, pakuje razem wszystko i wysyła mi to do Polski? Po prostu u nas rynek w sprzęt komputerowy jest dość słabo zasilony i niestety trzeba zza oceanu ściągać rzeczy nietuzinkowe..
Jackie Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2020 1 hour ago, Arste said: Przychodzi do kogoś na adres, pakuje razem wszystko i wysyła mi to do Polski? Po prostu u nas rynek w sprzęt komputerowy jest dość słabo zasilony i niestety trzeba zza oceanu ściągać rzeczy nietuzinkowe.. Wszystko super ale co zrobisz jak dostaniesz zepsuty sprzęt?
andyopole Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2020 4 minuty temu, Jackie napisał: Wszystko super ale co zrobisz jak dostaniesz zepsuty sprzęt? A tam zaraz zepsuty. Ja bym sobie wylutowal to i tamto.
kzielu Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 Albo co zrobisz jak kupisz, wyslesz do kogos a nie dostaniesz nic ?
Arste Napisano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 4 godziny temu, Jackie napisał: Wszystko super ale co zrobisz jak dostaniesz zepsuty sprzęt? To co kupuje to jest sprzęt z firmy Evga, gwarancje jest na cały świat także bez problemu w eu moge odesłać jakby coś sie stało. https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=131-CL-E499-KP 2 godziny temu, kzielu napisał: Albo co zrobisz jak kupisz, wyslesz do kogos a nie dostaniesz nic ? Wiadomo, ze nie wybiore kogos z forum kto ma 2 posty lub nie wzbudza mojego zaufania..
Sebol83 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 Czyli ja odpadam Nie ma firm które się czymś takim zajmują ?
Roelka v.2 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 9 hours ago, Arste said: To co kupuje to jest sprzęt z firmy Evga, gwarancje jest na cały świat także bez problemu w eu moge odesłać jakby coś sie stało. https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=131-CL-E499-KP Wiadomo, ze nie wybiore kogos z forum kto ma 2 posty lub nie wzbudza mojego zaufania.. Jaki jest prog zaufania do obcych z internetu? 100 postow? Lol.
Arste Napisano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 Zostało to źle odebrane. Po prostu tak napisałem. Oczywiście pomoc odpłatnie. Nic za darmo nie ma jak to się mówi.
olmeca Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2020 Chyba mało szukałeś w internetach, bo są firmy pośredniczące w robieniu zakupów w USA i pośrednictwem w wysyłce tego do Polski.
jandzban84 Napisano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2021 To ryzykowne co chcesz zrobić. Ale czasem sam mam ochotę coś tam kupić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.