Skocz do zawartości

Zakup elektorniki w usa i transport jej

Arste

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć Panowie i Panie,

Mieszkam w Polsce, założyłem konto bo może znajdę Rodaka aby mi pomógł jakoś.

Robię projekt tzw worklog PC. Potrzebuję ściągnąć z USA kilka części, jest to płyta główna 600$, gpu czyli karta graficzna 1600$ i jakieś duprele max 70$. Jest problem w tym, że nie wysyłają nic poza NA. Tylko teren NA wysyłka. Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc zorganizować to? Chodzi mi o to abym ja kupił to co potrzebuję, oczywiście opłacam  góry. Przychodzi do kogoś na adres, pakuje razem wszystko i wysyła mi to do Polski?

Po prostu u nas rynek w sprzęt komputerowy jest dość słabo zasilony i niestety trzeba zza oceanu ściągać rzeczy nietuzinkowe..

Napisano
1 hour ago, Arste said:

Przychodzi do kogoś na adres, pakuje razem wszystko i wysyła mi to do Polski?

Po prostu u nas rynek w sprzęt komputerowy jest dość słabo zasilony i niestety trzeba zza oceanu ściągać rzeczy nietuzinkowe..

Wszystko super ale co zrobisz jak dostaniesz zepsuty sprzęt?

Napisano
4 godziny temu, Jackie napisał:

Wszystko super ale co zrobisz jak dostaniesz zepsuty sprzęt?

To co kupuje to jest sprzęt z firmy Evga, gwarancje jest na cały świat także bez problemu w eu moge odesłać jakby coś sie stało.

https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=131-CL-E499-KP

2 godziny temu, kzielu napisał:

Albo co zrobisz jak kupisz, wyslesz do kogos a nie dostaniesz nic ? 

Wiadomo, ze nie wybiore kogos z forum kto ma 2 posty lub nie wzbudza mojego zaufania..

Napisano
9 hours ago, Arste said:

To co kupuje to jest sprzęt z firmy Evga, gwarancje jest na cały świat także bez problemu w eu moge odesłać jakby coś sie stało.

https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=131-CL-E499-KP

Wiadomo, ze nie wybiore kogos z forum kto ma 2 posty lub nie wzbudza mojego zaufania..

Jaki jest prog zaufania do obcych z internetu? 100 postow? Lol. 

Napisano

Chyba mało szukałeś w internetach, bo są firmy pośredniczące w robieniu zakupów w USA i pośrednictwem w wysyłce tego do Polski.

• 7 miesięcy później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...