MeganMarkle Napisano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2021 On 12/21/2021 at 1:50 PM, andyopole said: Trzeba bylo wyslac USPS Priority "Flat Rate". Prawdopodobnie byloby taniej. Na to jest limit wagowy który przekroczyłam :p
andyopole Napisano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2021 1 minutę temu, MeganMarkle napisał: Na to jest limit wagowy który przekroczyłam :p 20 lbs. Czasem i tak opłaca się wysłać dwie paczki "Flat" niż jedną regular.
georg700 Napisano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2022 Czy polecacie "Poloneza" także, jeśli chodzi o paczki z Polski do USA, czy działa to tylko jednostronnie? Pozdrawiam
danielwro Napisano 11 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2022 tak tylko informacyjnie - jestem super zadowolony z uslug plusexpress.. Dron o wartosci ok $2k, wraz z ubezpieczeniem i przesylka lotnicza, koszty wyszly doslownie jakies grosze za wysylke. Wylecial w piatek, w weekend byl w germany, a w srode u mnie w PL. Rowniez duze "wsparcie" w "optymalizacji" custom fees. Co ciekawe, a na stronie tego nie widac, maja rowniez wysylki z PL do USA, z czego zmuszony jestem skorzystac i dron poleci back to USA
Alicja40 Napisano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2022 Witam, nie wiedziałam, gdzie zadać swoje pytanie, więc może to i dobry wątek. Z USA z Californii ktoś mi rzekomo wysłał paczkę. Dzisiaj na e-mail dostałam informację o tym: Z adresu: support@cargoservicehub.com Re, Website : www.cargoservicehub.com ADMIN Dear Alicja Marciniak, Shipment number XXXXXXXX has been updated to Out for delivery. Yours sincerely Cargo Service Hub Copyright Cargo Service Hub © 2022 NOTICE : This e-mail and any files transmitted with it may contain information that is privileged and confidential , and is intended solely for the use of the individuals or entities to whom addressed . If you have received this transmission in error , please notify the sender immediately by telephone or e-mail and delete this e-mail from your system. If you are not the intended recipient , you are hereby notified that reviewing, disclosing , copying , distributing or taking any action in reliance on the contents herein is strictly prohibited . on 17/04/2020 9:00 am . No i jak się wchodzi na podany link to jest informacja o paczce, która jest na Nowej Zelandii i ma przylecieć do mnie. Usiłowałam sprawdzić co to za firma, ale ich strona wygląda trochę podejrzanie. Nie ma kompletnie informacji w zakładkach: Regulamin i Polityka Prywatności. Jako kontakt podane są informacje: E-mail: support@cargoservicehub.com Telefon: +18402009813 Próba wyszukania numeru telefonu wskazała mi identyczną stronę innej firmy: https://aeroxdelivery.com/ A wszystkie inne strony, do których odnosi się ten numer telefonu to strony niezabezpieczone i antywirus wykrywa skam. W związku z powyższym, czy ktoś kojarzy powyższe firmy (prawdopodobnie Los Angeles), czy też to jakaś cwana próba wyłudzenia moich danych? Z góry dziękuję za pomoc.
andyopole Napisano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2022 Prawdopodobnie scam. Jesli kiedykolwiek przyjdzie po prostu nie odbieraj jesli jestes pewna ze nie zamawialas. Ja tak kiedys zamowilem cos na AMAZON i zapomnialem o niej. Gdy przyszla po dwoch miesiacach w czasie kiedy bylem w Polsce, sasiadka zabrala z porchu do domu. Gdy wrocilem zupelnie nie pamietalem ze cos zamawialem. Dopiero po otwarciu pamiec wrocila. Tak ze najpierw pomysl, moze to rzeczywiscie Twoja. Czasem przesylki ida dziwnymi drogami a po drodze zmieniaja przewoznikow i numery trackingu.
Alicja40 Napisano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2022 No właśnie mam świadomość, że ktoś wysłał mi prezent, ale zaczyna wydawać mi się to podejrzane patrząc na stronę tej firmy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.