Skocz do zawartości

DV-2022 Wylosowany / Nie wylosowany

qbacki

Loteria DV-2022 ?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2022 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, Izuska napisał:

A ja nie wiem, który to już raz. Z 15? Jak zaczęłam wysyłałam zgłoszenie jeszcze pocztą ;) w DV21 mojemu mężowi się udało i wylosował. No ale niestety wysoki CN, a rok jaki jest wszyscy wiemy. Więc kolejny raz czekam na wyniki :)

Podziwiam za wytrwałość! i życzę szczęścia w tym roku, mam nadzieję, ze wreszcie się uda! :wub: 

21 godzin temu, kubaz napisał:

Po raz drugi. 

Mam nadzieję, że się uda bo już poczyniłem pierwsze kroki w poszukiwaniach osób, które w przypadku wygranej chętne byłyby zamieszkać na początku razem żeby było latwiej :D jesli bylibyście chętni na taką akcję, to PW ;)

Kubaz, najpierw poczekaj na wyniki i zbieraj dużo $$$$ na cały proces i przeprowadzkę, to najważniejsze :D

Lokatorów zacznij szukać jak już wyślesz papiery i dostaniesz zaproszenie do ambasady, wszystko po kolei. Można od końca, tylko po co? :D 

• Odpowiedzi 171
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dla mnie wysłanie zgloszenia to już taka tradycja coroczna - jak ubieranie choinki albo malowanie jajek ;) nie czuje wielkiego rozczarowania tym, że kolejny rok się nie udało.  No ale jak kiedyś się uda to się bardzo ucieszę z możliwości przeprowadzki do cieplejszego miejsca :D

Napisano
20 godzin temu, Izuska napisał:

Dla mnie wysłanie zgloszenia to już taka tradycja coroczna - jak ubieranie choinki albo malowanie jajek ;) nie czuje wielkiego rozczarowania tym, że kolejny rok się nie udało.  No ale jak kiedyś się uda to się bardzo ucieszę z możliwości przeprowadzki do cieplejszego miejsca :D

Ja tez marze o cieplejszym miejscu jeszcze parę dni i się okaże kto spełni swoje marzenia  

Tak czy siak powodzenia dla wszystkich 

Napisano
10 minut temu, Sebol83 napisał:

Mój to będzie " Ten pierwszy Raz " :P 

I sie okaże jak bardzo zaboli, jak sie uda :D 

Ja to samo jak dziewica w tym temacie 

Napisano

Czy w tej edycji też będzie dolosowywanie zwycięzców? Kiedy jeśli tak i od czego to zależy? Czy w tej edycji jest więcej czy mniej wiz do wylosowana na nasz kraj? 

Napisano
19 minutes ago, kubaz said:

Czy w tej edycji też będzie dolosowywanie zwycięzców? Kiedy jeśli tak i od czego to zależy? Czy w tej edycji jest więcej czy mniej wiz do wylosowana na nasz kraj? 

Nie wiem skad sie bierze to oczekiwanie na 2nd draw... Ostatni raz zrobili to FY17, czyli 5 edycji temu. Ogolnie "dolosowuja" jezeli stwierdza, ze maja zbyt malo wylosowanych, zeby wydac wszystkie wizy. Dzieje sie to na jesien (wrzesien - pazdziernik).

Nie ma czegos takiego jak liczba wiz "do wylosowania na Polske".

Napisano
2 godziny temu, kubaz napisał:

To by było zbyt piękne by było prawdziwe 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...