qbacki Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 Witam szanowne towarzystwo - moje uszanowanie! Dodawanie tej ankiety stanie się chyba tradycją i podsumowaniem roku. Z tego co widzę losowanie 8 maj cały czas aktualne - A WIĘC PO RAZ DZIEWIĄTY ŻYCZĘ POWODZENIA!
BD6 Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 Po raz 7 :) Już oczekiwania nie takie jak kiedyś ale nie poddaje się!
Krzysztof_ Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 po raz drugi. Rok temu czekalem bardziej z niecierpliwością.....
kubaz Posted May 1, 2021 Report Posted May 1, 2021 Po raz drugi. Mam nadzieję, że się uda bo już poczyniłem pierwsze kroki w poszukiwaniach osób, które w przypadku wygranej chętne byłyby zamieszkać na początku razem żeby było latwiej jesli bylibyście chętni na taką akcję, to PW
Arczevski Posted May 1, 2021 Report Posted May 1, 2021 Pierwszy raz, chociaż od wysłania zgłoszenia do teraz zaszło tyle zmian, że ewentualne wylosowanie sprawiłoby mi niemały ból głowy. Na szczęście szansa nie jest duża
Niunia466_a Posted May 2, 2021 Report Posted May 2, 2021 Po raz 1 wątpię żeby się udało ale łudzę się
Izuska Posted May 2, 2021 Report Posted May 2, 2021 A ja nie wiem, który to już raz. Z 15? Jak zaczęłam wysyłałam zgłoszenie jeszcze pocztą w DV21 mojemu mężowi się udało i wylosował. No ale niestety wysoki CN, a rok jaki jest wszyscy wiemy. Więc kolejny raz czekam na wyniki
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.