Xarthisius Napisano 21 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 3 hours ago, adriana21 said: Jaki jest w tym momencie czas oczekiwania na biometrics? Czy są w tym momencie jakieś informacje na ten temat? Również czy można wybrać w którym stanie chciałoby się mieć spotkanie o biometrics czy jest to automatycznie przyznawane na podstawie adresu połączonego z GC? 2-6 tygodni tylko i wylacznie "anegdotki", w sensie to co ludzie pisza na roznych forach. Na podstawie adresu z formularza I-131, ktory wyslalas. Przypomne tylko, ze jako LPR masz obowiazek powiadamiania o zmianie adresu w ciagu 10 dni od przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
9kk Napisano 31 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 Hej, po ilu dniach przyszło wam gc? Mi SSN przyszło po 10 dniach a na gc czekam już miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don123 Napisano 31 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 5 godzin temu, 9kk napisał: Hej, po ilu dniach przyszło wam gc? Mi SSN przyszło po 10 dniach a na gc czekam już miesiąc Moje SSN przeszło po 7 dniach a GC po 14 dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
9kk Napisano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 W dniu 31.12.2022 o 11:38, don123 napisał: Moje SSN przeszło po 7 dniach a GC po 14 dniach O to szybko, a zostawiłeś ten sam adres co podawałeś w DS czy zmieniłeś na granicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 7 godzin temu, 9kk napisał: O to szybko, a zostawiłeś ten sam adres co podawałeś w DS czy zmieniłeś na granicy? jakos tydzien przed, wysylaja maila ze karta idzie do produkcji... dostalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don123 Napisano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 21 godzin temu, 9kk napisał: O to szybko, a zostawiłeś ten sam adres co podawałeś w DS czy zmieniłeś na granicy? Miałem ten sam adres co w DS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
9kk Napisano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 18 godzin temu, danielwro napisał: jakos tydzien przed, wysylaja maila ze karta idzie do produkcji... dostalas? Nie jeszcze nie dostałam, czyli na jaki by adres gc nie przyszło to takiego maila powinnam dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 5 godzin temu, 9kk napisał: Nie jeszcze nie dostałam, czyli na jaki by adres gc nie przyszło to takiego maila powinnam dostać? przyjdzie na tego maila, ktorego uzylas do zalozenia konta my.uscis - tam tez widzisz caly progress dostarczenia gc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 ...jeszcze kontynuujac dziwna sytuacja.. dalbym sobie reke uciac, ze w my.uscis byla sekcja z phone number, mailing i physical address (wiec moglabys sobie sprawdzic gdzie przyjdzie GC), ale jak sie teraz tam loguje to nie moge jej znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS13 Napisano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Pytanie. Jak zakładam konto na uscis to w zakładce: 1- Add a case to your account dodaję swój case number? Case number wpisuję z "zerami" na początku, czy bez? 2- Dla każdego członka rodziny zakładam nowe konto, czy może być na tego samego maila? 3- Formularz ar-11 jest na my.uscis, czy w innym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi