Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 hours ago, Roelka v.2 said:

Huh. Z tego co widzialam na VJ reentry permit trzeba odebrac w USA. Ale moge sie mylic, dawno to bylo  :)

Co do biometric to tak, na pewno trzeba zrobic w USA. 

Mozna sobie nawet zamowic do odbioru w US embassy albo DHS office w dowolnym kraju. Klient nasz Pan!

• Haha 2
Napisano

Xarthisius mam pytanie :)

czy ostatnim rzutem zaproszeń są te w lipcu na wrzesień? I w sierpniu, wrześniu nie ma co liczyć na zaproszenia? I można już żyć dalej :) heheheh… czy jednak jeszcze zapraszają w tych miesiącach..? I trzeba się z tym liczyć :) hehehe…  

Napisano
2 hours ago, Peti84grafik said:

czy ostatnim rzutem zaproszeń są te w lipcu na wrzesień? I w sierpniu, wrześniu nie ma co liczyć na zaproszenia? I można już żyć dalej :) heheheh… czy jednak jeszcze zapraszają w tych miesiącach..? I trzeba się z tym liczyć :) hehehe…  

Nie wiem. Zdarzało im się w tym roku "zapychać dziury". Nadzieja umiera dopiero 30 września.

Napisano
Xarthisius mam pytanie
czy ostatnim rzutem zaproszeń są te w lipcu na wrzesień? I w sierpniu, wrześniu nie ma co liczyć na zaproszenia? I można już żyć dalej  heheheh… czy jednak jeszcze zapraszają w tych miesiącach..? I trzeba się z tym liczyć  hehehe…  

Znam sytuację z zeszłego roku zaproszenie wyszło 16 września na 20. I kolejna również, że zaproszenie z września na wrzesień. Ale w zeszłym roku były to numery z pierwszych 5000

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano
9 godzin temu, illusion napisał:

Cześć,

Czy po otrzymaniu zaproszenia trzeba się jeszcze rejestrować na ustraveldocs? W 2nl już podano datę i godzinę.

Jaki jest dokładny adres strony, ustraveldocs.com ? I tu się trzeba zarejestrować?

Napisano

Hej!

rozmowa 23.08 - badania kraków dopiero 14 września :/ do wawy się nie dodzwoniłem jeszcze
przewijało się na forum, ale zazwyczaj były krótsze odstępy. PRzejdzie to? tym bardziej ze do konca wrzesnia zostały dwa tygodnie, mam stresa

Napisano
21 minut temu, tereus napisał:

Hej!

rozmowa 23.08 - badania kraków dopiero 14 września :/ do wawy się nie dodzwoniłem jeszcze
przewijało się na forum, ale zazwyczaj były krótsze odstępy. PRzejdzie to? tym bardziej ze do konca wrzesnia zostały dwa tygodnie, mam stresa

W środę (przed Bożym Ciałem) udało mi się złapać doktora z Warszawy - powiedział mi, że na sierpień nie mają jeszcze ustawionych terminów i nie trzeba się obawiać braku miejsc. Poprosił, żeby wysłać maila z podstawowymi informacjami i w przyszłym tygodniu się odezwą.