mcpear Napisano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2022 Też miałem kiedyś takie przeświadczenia ale właśnie na tym forum zostałem skorygowany 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 16 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2022 2 hours ago, Roelka v.2 said: Huh. Z tego co widzialam na VJ reentry permit trzeba odebrac w USA. Ale moge sie mylic, dawno to bylo Co do biometric to tak, na pewno trzeba zrobic w USA. Mozna sobie nawet zamowic do odbioru w US embassy albo DHS office w dowolnym kraju. Klient nasz Pan! 2 Cytuj
illusion Napisano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2022 Cześć, Czy po otrzymaniu zaproszenia trzeba się jeszcze rejestrować na ustraveldocs? W 2nl już podano datę i godzinę. Cytuj
Peti84grafik Napisano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2022 Xarthisius mam pytanie czy ostatnim rzutem zaproszeń są te w lipcu na wrzesień? I w sierpniu, wrześniu nie ma co liczyć na zaproszenia? I można już żyć dalej heheheh… czy jednak jeszcze zapraszają w tych miesiącach..? I trzeba się z tym liczyć hehehe… Cytuj
Xarthisius Napisano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2022 3 hours ago, illusion said: Cześć, Czy po otrzymaniu zaproszenia trzeba się jeszcze rejestrować na ustraveldocs? W 2nl już podano datę i godzinę. Tak, do ustalenia odbioru paszportow. Cytuj
Xarthisius Napisano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2022 2 hours ago, Peti84grafik said: czy ostatnim rzutem zaproszeń są te w lipcu na wrzesień? I w sierpniu, wrześniu nie ma co liczyć na zaproszenia? I można już żyć dalej heheheh… czy jednak jeszcze zapraszają w tych miesiącach..? I trzeba się z tym liczyć hehehe… Nie wiem. Zdarzało im się w tym roku "zapychać dziury". Nadzieja umiera dopiero 30 września. Cytuj
ewsco Napisano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2022 Xarthisius mam pytanie czy ostatnim rzutem zaproszeń są te w lipcu na wrzesień? I w sierpniu, wrześniu nie ma co liczyć na zaproszenia? I można już żyć dalej heheheh… czy jednak jeszcze zapraszają w tych miesiącach..? I trzeba się z tym liczyć hehehe… Znam sytuację z zeszłego roku zaproszenie wyszło 16 września na 20. I kolejna również, że zaproszenie z września na wrzesień. Ale w zeszłym roku były to numery z pierwszych 5000Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
AS13 Napisano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2022 9 godzin temu, illusion napisał: Cześć, Czy po otrzymaniu zaproszenia trzeba się jeszcze rejestrować na ustraveldocs? W 2nl już podano datę i godzinę. Jaki jest dokładny adres strony, ustraveldocs.com ? I tu się trzeba zarejestrować? Cytuj
tereus Napisano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2022 Hej! rozmowa 23.08 - badania kraków dopiero 14 września :/ do wawy się nie dodzwoniłem jeszcze przewijało się na forum, ale zazwyczaj były krótsze odstępy. PRzejdzie to? tym bardziej ze do konca wrzesnia zostały dwa tygodnie, mam stresa Cytuj
WiktorB Napisano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2022 21 minut temu, tereus napisał: Hej! rozmowa 23.08 - badania kraków dopiero 14 września :/ do wawy się nie dodzwoniłem jeszcze przewijało się na forum, ale zazwyczaj były krótsze odstępy. PRzejdzie to? tym bardziej ze do konca wrzesnia zostały dwa tygodnie, mam stresa W środę (przed Bożym Ciałem) udało mi się złapać doktora z Warszawy - powiedział mi, że na sierpień nie mają jeszcze ustawionych terminów i nie trzeba się obawiać braku miejsc. Poprosił, żeby wysłać maila z podstawowymi informacjami i w przyszłym tygodniu się odezwą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi