Xarthisius Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 (edytowane) 47 minutes ago, AS13 said: 1- Add a case to your account dodaję swój case number? Case number wpisuję z "zerami" na początku, czy bez? 2- Dla każdego członka rodziny zakładam nowe konto, czy może być na tego samego maila? 3- Formularz ar-11 jest na my.uscis, czy w innym miejscu? To nie ten numer. Tam mozesz wpisac numer, ktory dostales od USCIS po oplaceniu USCIS immigration fee. Bedzie zaczynal sie od IOE, a potem mial 10 cyfr. Tylko do sledzenia wystarczy Ci jedno. Osobiste konto trzeba miec kiedy sklada sie petycje, albo trzeba sie z USCIS komunikowac. https://www.uscis.gov/ar-11 Edytowane 3 Stycznia 2023 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS13 Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 8 godzin temu, Xarthisius napisał: To nie ten numer. Tam mozesz wpisac numer, ktory dostales od USCIS po oplaceniu USCIS immigration fee. Bedzie zaczynal sie od IOE, a potem mial 10 cyfr. Tylko do sledzenia wystarczy Ci jedno. Osobiste konto trzeba miec kiedy sklada sie petycje, albo trzeba sie z USCIS komunikowac. https://www.uscis.gov/ar-11 Czyli poprzez jedno konto robię opłatę, za wszystkich? I poza my uscis już żadnych kont nie zakładam, tylko po przylocie oczekuję ssn i green card? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 7 hours ago, AS13 said: Czyli poprzez jedno konto robię opłatę, za wszystkich? Niech mnie poprawi ktos kto placil jezeli sie myle, ale USCIS.gov twierdzi ze za cala rodzine mozesz zaplacic jedna transakcja. 7 hours ago, AS13 said: I poza my uscis już żadnych kont nie zakładam, tylko po przylocie oczekuję ssn i green card? Yup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 (edytowane) 20 minut temu, Xarthisius napisał: Niech mnie poprawi ktos kto placil jezeli sie myle, ale USCIS.gov twierdzi ze za cala rodzine mozesz zaplacic jedna transakcja. Yup tak, dokladnie i chyba nawet sama platnosc nie jest zwiazana z posiadaniem konta na my.uscis - tam jest jakis dedykowany pod to form. Edytowane 4 Stycznia 2023 przez danielwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS13 Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 @Xarthisius @danielwro dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tereus Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 W dniu 3.01.2023 o 10:14, danielwro napisał: ...jeszcze kontynuujac dziwna sytuacja.. dalbym sobie reke uciac, ze w my.uscis byla sekcja z phone number, mailing i physical address (wiec moglabys sobie sprawdzic gdzie przyjdzie GC), ale jak sie teraz tam loguje to nie moge jej znalezc. z ciekawości też wszedłem i znalazłem : wchodzisz w my accoint i w prawym rogu z myaccount wchodzisz w profile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS13 Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 8 godzin temu, tereus napisał: z ciekawości też wszedłem i znalazłem : wchodzisz w my accoint i w prawym rogu z myaccount wchodzisz w profile Możesz wrzucić jakiś zrzut, u mnie tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tereus Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 36 minut temu, AS13 napisał: Możesz wrzucić jakiś zrzut, u mnie tego nie ma. Jasne. Dodatkowa informacja, u mojej żony tez tego nie było, póki nie przeszła weryfikacji tożsamości (chyba ostatnia opcja z menu my account) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS13 Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 9 godzin temu, tereus napisał: Jasne. Dodatkowa informacja, u mojej żony tez tego nie było, póki nie przeszła weryfikacji tożsamości (chyba ostatnia opcja z menu my account) Dziękuję. To może, rzeczywiście trzeba przejść weryfikację. Ja nie przeszedłem i tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS13 Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 13 godzin temu, AS13 napisał: Dziękuję. To może, rzeczywiście trzeba przejść weryfikację. Ja nie przeszedłem i tego nie ma. Po przejściu weryfikacji na my uscis, dodają zakładkę profile, i tam jest adres, który można zmienić, ale ar-11 też trzeba wypełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi