Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

widziałem na telegramie ,ze sporo osób wchodzi na ta stronkę tam gdzie robiło się  DS'a a ma już go dawno wypełnionego. Ktoś wie co tam oni sprawdzają ?

Napisano (edytowane)
W dniu 23.12.2021 o 21:34, Zetpi napisał:

Priority Date jest w formularzu w systemie GSS, w którym musimy się zarejestrować przed rozmową, żeby podać sposób odbioru naszego paszportu z przyznaną wizą. http://www.ustraveldocs.com/pl/en/
I uzyskać numer UID. Trochę to mętne.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ale to dopiero jak już będzie ustalona data rozmowy? Prawda?

Wesołych Świąt!

Edytowane przez Peti84grafik
Napisano
W dniu 20.12.2021 o 18:53, katlia napisał:

Serio? Czy naprawde tak trudno sie zaszczepic dwa razy + booster? Ile razy trzeba podkreslac jak to jest wazne? Ja sie dziwie ze w ogole ambasada wpuszcza ludzi bez szczepien! Nie powinni. Nie masz szczepien? Twoj wybor, bye bye. 

chyba sobie jaja robisz. nie znasz sytuacji i powodów, dlaczego ludzie się szczepią taką, a nie inną szczepionką, więc nie baw się tu w teleporady online. 

Napisano
W dniu 20.12.2021 o 18:53, katlia napisał:

Serio? Czy naprawde tak trudno sie zaszczepic dwa razy + booster? Ile razy trzeba podkreslac jak to jest wazne? Ja sie dziwie ze w ogole ambasada wpuszcza ludzi bez szczepien! Nie powinni. Nie masz szczepien? Twoj wybor, bye bye. 

to wytłumacz te swoje mądrości ludziom, którym odmówiono 2 dawki ze względu na choroby towarzyszące. skąd takie trole się w ogóle biorą..

Napisano
W dniu 21.12.2021 o 02:04, Xarthisius napisał:

Nie wiem jak Ci odpisac kiedy ja podaje oficjalne zrodla + podstawe prawna, a Ty mi odpisujesz foxnews i axiosem... Tak wiem, ze uniwersytety wprowadzaja wymagania odnosnie boostera. Sam jestem pracownikiem uniwersystetu. Jak to sie ma jednak do zadanego w tym watku pytania co trzeba miec w Polsce na badaniach, aby uzyskac wize?

bo internetowi krzykacze to właśnie wiedzę czerpią z fox new ..

Napisano
W dniu 21.12.2021 o 03:07, katlia napisał:

Nie... tylko naiwnosc. Beda wymogi boosters. Tak samo jak teraz sa wymogi szczepien.

jasnowidz kaszpirowski, właśnie po to na to forum zaglądam, żeby się dowiedzieć, co by było gdyby. jakby nie było wystarczająco problemów

Napisano
W dniu 24.12.2021 o 08:00, micham napisał:

widziałem na telegramie ,ze sporo osób wchodzi na ta stronkę tam gdzie robiło się  DS'a a ma już go dawno wypełnionego. Ktoś wie co tam oni sprawdzają ?

Przepraszam czy możesz podać jak nazywa się grupa na telegramie? 

Napisano

czy dobrze rozumiem, ze 

image.thumb.png.d2a3ea7996a2728f29a49aab240c648c.png

takie cos oznacza jeszcze nieprzeprocesowany DS260? a jak juz bedzie to sie zmieni na "ready"? 

i czy jest tez tak, ze nie zostane zaproszony do ambasady dopoki sa ciągle nizsze numery ode mnie w statusie ready (oczywiscie w tej samej ambasadzie)?