micham Napisano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 widziałem na telegramie ,ze sporo osób wchodzi na ta stronkę tam gdzie robiło się DS'a a ma już go dawno wypełnionego. Ktoś wie co tam oni sprawdzają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peti84grafik Napisano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) W dniu 23.12.2021 o 21:34, Zetpi napisał: Priority Date jest w formularzu w systemie GSS, w którym musimy się zarejestrować przed rozmową, żeby podać sposób odbioru naszego paszportu z przyznaną wizą. http://www.ustraveldocs.com/pl/en/ I uzyskać numer UID. Trochę to mętne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ale to dopiero jak już będzie ustalona data rozmowy? Prawda? Wesołych Świąt! Edytowane 24 Grudnia 2021 przez Peti84grafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hazetingen Napisano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 On 12/24/2021 at 5:12 PM, Peti84grafik said: Ale to dopiero jak już będzie ustalona data rozmowy? Prawda? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 W dniu 20.12.2021 o 18:53, katlia napisał: Serio? Czy naprawde tak trudno sie zaszczepic dwa razy + booster? Ile razy trzeba podkreslac jak to jest wazne? Ja sie dziwie ze w ogole ambasada wpuszcza ludzi bez szczepien! Nie powinni. Nie masz szczepien? Twoj wybor, bye bye. chyba sobie jaja robisz. nie znasz sytuacji i powodów, dlaczego ludzie się szczepią taką, a nie inną szczepionką, więc nie baw się tu w teleporady online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 W dniu 20.12.2021 o 18:53, katlia napisał: Serio? Czy naprawde tak trudno sie zaszczepic dwa razy + booster? Ile razy trzeba podkreslac jak to jest wazne? Ja sie dziwie ze w ogole ambasada wpuszcza ludzi bez szczepien! Nie powinni. Nie masz szczepien? Twoj wybor, bye bye. to wytłumacz te swoje mądrości ludziom, którym odmówiono 2 dawki ze względu na choroby towarzyszące. skąd takie trole się w ogóle biorą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 W dniu 21.12.2021 o 02:04, Xarthisius napisał: Nie wiem jak Ci odpisac kiedy ja podaje oficjalne zrodla + podstawe prawna, a Ty mi odpisujesz foxnews i axiosem... Tak wiem, ze uniwersytety wprowadzaja wymagania odnosnie boostera. Sam jestem pracownikiem uniwersystetu. Jak to sie ma jednak do zadanego w tym watku pytania co trzeba miec w Polsce na badaniach, aby uzyskac wize? bo internetowi krzykacze to właśnie wiedzę czerpią z fox new .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 W dniu 21.12.2021 o 03:07, katlia napisał: Nie... tylko naiwnosc. Beda wymogi boosters. Tak samo jak teraz sa wymogi szczepien. jasnowidz kaszpirowski, właśnie po to na to forum zaglądam, żeby się dowiedzieć, co by było gdyby. jakby nie było wystarczająco problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 59 minutes ago, ala2022 said: bo internetowi krzykacze to właśnie wiedzę czerpią z fox new .. Przystopuj trochę z tymi mądrościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agggg Napisano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 W dniu 24.12.2021 o 08:00, micham napisał: widziałem na telegramie ,ze sporo osób wchodzi na ta stronkę tam gdzie robiło się DS'a a ma już go dawno wypełnionego. Ktoś wie co tam oni sprawdzają ? Przepraszam czy możesz podać jak nazywa się grupa na telegramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 czy dobrze rozumiem, ze takie cos oznacza jeszcze nieprzeprocesowany DS260? a jak juz bedzie to sie zmieni na "ready"? i czy jest tez tak, ze nie zostane zaproszony do ambasady dopoki sa ciągle nizsze numery ode mnie w statusie ready (oczywiscie w tej samej ambasadzie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi