Anitak Napisano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2021 On 6/7/2021 at 8:28 AM, Zuza007 said: Ja bym jeszcze dodała od siebie (leciałam do Stanów na wizie turystycznej po dwutygdniwym pobycie w Turcji na początku kwetnia), że w tym momencie wiecej niż połowa pasażerów (na moje oko ca 70%) ląduje w pokoiku na secondary, więc bez biletu powrotnego jest się raczej na straconej pozycji... Dzięki wielkie za pomoc I odpowiedź. Jednak kupię bilet żeby mieć spokój wewnętrzny czyli odpowiedź że wybieram się na krótkie wakacje jest akceptowana przez imigrację?
Xarthisius Napisano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2021 7 minutes ago, Anitak said: czyli odpowiedź że wybieram się na krótkie wakacje jest akceptowana przez imigrację? Prawda jest akceptowana przez urzedy imigracyjne. Nie ma lepszych i gorszych odpowiedzi, sa tylko te zgodne ze stanem faktycznym, badz nie.
Zuza007 Napisano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2021 45 minutes ago, Anitak said: Dzięki wielkie za pomoc I odpowiedź. Jednak kupię bilet żeby mieć spokój wewnętrzny czyli odpowiedź że wybieram się na krótkie wakacje jest akceptowana przez imigrację? Nie wiem jak teraz, w dobie pandemii, reagują na hasło „wakacje”. Ja mówiłam (zgodnie z prawdą) ze lecę do mojego partnera, którego nie widziałam 1,5 roku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.