Skocz do zawartości

Drug Tests

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

marihuana nie jest w pełni metabolizowana przez organizm...

w przypadku twojego znajomego było pewnie tak ze brali włos...zanim marysia odłożyła sie we włosie trzeba czasu ciut dłuższego niż 5 dni...jeśli badaliby mocz...zapewne by wyszła.

wg mnie...miał dużó szczęścia :)

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

wlasnie ze brali od niego mocz a nasteonego dnia czy 2 dni pozniej mial wyniki,wiem zreszta bo mialem taki sam test jak on 2 tygodnie pozniej...

Napisano

Ja ostatnio paliłem na sylwestra 3 dni z rzędu, wczesniej jeszcze w stanach, ale teraz czasami jestem na imprezach wsrod ludzi ktorzy jarają. Czy to moze miec wpływ na wyniki drag testu?

Napisano

to ze jestes na imprezach gdzie jaraja trawke razcej nie ma wiekszego znaczenia,chyba ze bedziesz specjalnie z otwarta buzia chodził miedzy ludzmi i brał głebokie wdechy:)a 2 tyg to chyba wystarczy ale na test moczu,napewno nie włosow...

• 4 tygodnie później...
Napisano

wyjezdzam jakos na poczatku czerwc do nevady tak wiec na 100% z tego co czytam bede mial testy .. Zdaza mi sie popalic raz/dwa razy na tydzien ( w ilosci 1g na 2 osoby czasami mniej raczej nidy wiecej) zadko wiecej z reguly nawet mniej . Czy poza witamina C i A cos jeszcze pomoze przeskoczyc te testy ? Zrobilem sobie juz wolne od ziolka ale dopiero niecaly tydzien temu tak wiec bedzie na styk z tymi testami ;(

Napisano

brak edita albo jestem slepy :) Chcialem jeszcze zapytac jak to jest jak np bym nawkrecal ze przed pzyjazdem do stanow 2 miechy wczesnije bylem w holandi (bo bylem :( ) a jak wiadomo tam palenie jest dozwolone , daloby rade czy to ich nie interesuje ? PS: Czy ktos byl w Las Vegas moze i moze powiedziec conieco ? Jak tak prosilbym o PM :(

Napisano

co ich obchodzi prawo w holandi? dla nich mogłeś być na marsie i szurać kox a drag testy musisz przejść, z amerykanami się NIE DYSKUTUJE oni mają swoje przepisy dzięki którym nie muszą myśleć w takich sytuacjach

Napisano

mhm rozumiem , a jak to wyglada z tolerancja w sensie slyszalem ze to nie jest tak ze na testach jest "bral" , "nie bral" tylko ze jest jakis wskaznik dopuszczalnosci jak u nas z alkoholem .. Biorac pod uwage ze popalalem sobie okazyjnie jak juz pisalem raz na tydzien czasami dwa razy a czasami raz na 2 tygodnie to czy zmieszcze sie w tej skali dopuszczalnosci czy nie da sie tego zabardzo przewidziec ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...