feniks_01 Napisano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2021 14 hours ago, andyopole said: Te stronę to ja znam, dzięki. Ni hu hu. Zero rekordów. Maile z potwierdzeniami zakupu biletu/boading pass powinienes miec?
andyopole Napisano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2021 Godzinę temu, feniks_01 napisał: Maile z potwierdzeniami zakupu biletu/boading pass powinienes miec? Może i powinienem ale nie mam. To był lot służbowy, firma płaciła.
Xarthisius Napisano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2021 1 hour ago, andyopole said: Może i powinienem ale nie mam. To był lot służbowy, firma płaciła. A firma nie trzyma dokumentacji jakie bilety kiedy i komu kupuje?
andyopole Napisano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2021 Zapytam księgowej jak się pokaże w pracy. Ostatnio była we czwartek.
Iskierka Napisano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2021 Andy, użyj nowoczesnej technologii i wyślij jej maila, będzie najszybciej. Chyba że pójście do księgowej ma być tylko pretekstem żeby wypić kawę w jej towarzystwie i trochę pogadać
ilon Napisano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2021 5 hours ago, Iskierka said: Andy, użyj nowoczesnej technologii i wyślij jej maila, będzie najszybciej. Chyba że pójście do księgowej ma być tylko pretekstem żeby wypić kawę w jej towarzystwie i trochę pogadać Hehe, andy tylko jej nie zawracaj gitary jak ksiegowa musi zamknac ksiazki za poprzedni miesiac
andyopole Napisano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2021 18 minut temu, ilon napisał: Hehe, andy tylko jej nie zawracaj gitary jak ksiegowa musi zamknac ksiazki za poprzedni miesiac Ale ona lubi jak jej głowę zawracam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.