spandau Napisano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 34 minuty temu, andyopole napisał: Przy takim nicku system Cię odrzuca z zasady już w pierwszym etapie selekcji. dzięki żeś mnie wreszcie oświecił że anglosasi mają alergię na niemieckie nazwy geograficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 2 minuty temu, spandau napisał: dzięki żeś mnie wreszcie oświecił że anglosasi mają alergię na niemieckie nazwy geograficzne Po pierwsze: nie jestem anglosasem. Jestem Slazakiem z urodzenia z korzeniami w Zbarazu. Chyba nie wiesz z czym kojarzy się mojemu pokoleniu ta nazwa. Spandau to jedna z najładniejszych dzielnic Berlina. A jednoczesnie: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spandau_Prison Oczywiście nic z tego nie dotyczy Ciebie, traktuj to jako żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spandau Napisano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 3 minuty temu, andyopole napisał: Po pierwsze: nie jestem anglosasem. Jestem Slazakiem z urodzenia z korzeniami w Zbarazu. Chyba nie wiesz z czym kojarzy się mojemu pokoleniu ta nazwa. Spandau to jedna z najładniejszych dzielnic Berlina. A jednoczesnie: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spandau_Prison Oczywiście nic z tego nie dotyczy Ciebie, traktuj to jako żart. Chociaż wydaje mi się że nazwa dzielnicy w której mieszkam - Spandau na tzw. zachodzie kojarzy się co najwyżej z zespołem Spandau Ballet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnK Napisano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 43 minuty temu, mcpear napisał: jeszcze 74 minuty Czyli o 18.00 Bardzo dziekuje. Chcę juz wiedziec I żyć dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 5 minut temu, spandau napisał: Chociaż wydaje mi się że nazwa dzielnicy w której mieszkam - Spandau na tzw. zachodzie kojarzy się co najwyżej z zespołem Spandau Ballet. Widzisz, mieszkasz w takiej historycznie istotnej dzielnicy miasta a jej nazwa kojarzy Ci się tylko z grupą muzykantów (niezłych zresztą). W szkole nie uczyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andyy007 Napisano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 HAS NOT BEEN SELECTED x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozyrryz Napisano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) HAS NOT BEEN SELECTED Powodzenia dla reszty, oby dla jak najwiekszej liczby forumowiczow dzisiejszy dzien byl pierwszym dniem nowego rozdzialu w zyciu! btw. wbrew temu co wielu pisze nie mialem zadnych problemow ze sprawdzeniem wyniku, odswiezaniem strony itp. Edytowane 7 Maja 2022 przez Ozyrryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof_ Napisano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 HAS NOT BEEN SELECTED trzecie podejście do sklikania za rok pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arczevski Napisano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 W tym roku również 2x HAS NOT BEEN SELECTED Z komputera nie udało się zalogować, ale z komórki wolno bo wolno, ale bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaNT84 Napisano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Has not been selected Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi