Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
34 minuty temu, andyopole napisał:

Przy takim nicku system Cię odrzuca z zasady już w pierwszym etapie selekcji.  :D

dzięki żeś mnie wreszcie oświecił że anglosasi mają alergię na niemieckie nazwy geograficzne

Napisano
2 minuty temu, spandau napisał:

dzięki żeś mnie wreszcie oświecił że anglosasi mają alergię na niemieckie nazwy geograficzne

Po pierwsze: nie jestem anglosasem. Jestem Slazakiem z urodzenia z korzeniami w Zbarazu. 

Chyba nie wiesz z czym kojarzy się mojemu pokoleniu ta nazwa.

Spandau to jedna z najładniejszych dzielnic Berlina. A jednoczesnie: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spandau_Prison

Oczywiście nic z tego nie dotyczy Ciebie, traktuj to jako żart. :)

Napisano
3 minuty temu, andyopole napisał:

Po pierwsze: nie jestem anglosasem. Jestem Slazakiem z urodzenia z korzeniami w Zbarazu. 

Chyba nie wiesz z czym kojarzy się mojemu pokoleniu ta nazwa.

Spandau to jedna z najładniejszych dzielnic Berlina. A jednoczesnie: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spandau_Prison

Oczywiście nic z tego nie dotyczy Ciebie, traktuj to jako żart. :)

Chociaż wydaje mi się że nazwa dzielnicy w której mieszkam - Spandau na tzw. zachodzie kojarzy się co najwyżej z zespołem Spandau Ballet. 

Napisano
5 minut temu, spandau napisał:

Chociaż wydaje mi się że nazwa dzielnicy w której mieszkam - Spandau na tzw. zachodzie kojarzy się co najwyżej z zespołem Spandau Ballet. 

Widzisz, mieszkasz w takiej historycznie istotnej dzielnicy miasta a jej nazwa kojarzy Ci się tylko z grupą muzykantów (niezłych zresztą). 

W szkole nie uczyli?

Napisano (edytowane)

HAS NOT BEEN SELECTED

Powodzenia dla reszty, oby dla jak najwiekszej liczby forumowiczow dzisiejszy dzien byl pierwszym dniem nowego rozdzialu w zyciu!

btw. wbrew temu co wielu pisze nie mialem zadnych problemow ze sprawdzeniem wyniku, odswiezaniem strony itp.

Edytowane przez Ozyrryz