thaliaa Napisano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2022 Witam. mam zakaz wjazdu na 10 lat, minęło 5 lat od mojego powrotu do Pl. Właśnie dostałam telefon ze mój tato umiera. Czy jest jakaś szansa ze ktoś pozwoli mi poleciec i się pożegnać? Oczywiście będę dzwonić jutro do ambasady .
andyopole Napisano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2022 Sprawa bardzo indywidualna. Kazdy zakaz mozna uchylic ale gdyby to od nas zalezalo. ....
thaliaa Napisano 2 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2022 Trzymaj kciuki żeby mi się udało… będę jutro od 8 wydzwaniać do ambasady…
mcpear Napisano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2022 Dodzwoniłaś się? Dostałaś jakąś pozytywną wskazówkę? Nie znalazłem w sumie nigdzie potwierdzenia przypadku zwolnienia z tego banu na wyjazd nieimigracyjny (jedyne przypadki co znalazłem na forach to wyjazd imigracyjny po ślubie z obywatelem). Ale w sumie Twoja sytuacja jest dość wyjątkowa
andyopole Napisano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2022 Az mi sie cisnie na klawiature anegdota ale sytuacja jest powazna wiec nie pora na zarty.
thaliaa Napisano 3 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2022 16 hours ago, mcpear said: Dodzwoniłaś się? Dostałaś jakąś pozytywną wskazówkę? Nie znalazłem w sumie nigdzie potwierdzenia przypadku zwolnienia z tego banu na wyjazd nieimigracyjny (jedyne przypadki co znalazłem na forach to wyjazd imigracyjny po ślubie z obywatelem). Ale w sumie Twoja sytuacja jest dość wyjątkowa Tak. Zarezerwowalam wizytę w ambasadzie na 5.01 i po rozmowie z Panią która zapisała moje nazwisko, kazała mi zaaplikować na stronie o wizytę w pilnej sprawie czy jak się to nazywa. Mam wizytę w poniedziałek na 8:30 rano.
thaliaa Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2022 Jeżeli ta informacja komuś pomoże to niestety nie udało się. Nawet na pogrzeb.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.