Skocz do zawartości

Zakaz wjazdu a smierć członka rodziny

thaliaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. 
mam zakaz wjazdu na 10 lat, minęło 5 lat od mojego powrotu do Pl. Właśnie dostałam telefon ze mój tato umiera. Czy jest jakaś szansa ze ktoś pozwoli mi poleciec i się pożegnać? Oczywiście będę dzwonić jutro do ambasady .

Napisano

Dodzwoniłaś się? Dostałaś jakąś pozytywną wskazówkę? Nie znalazłem w sumie nigdzie potwierdzenia przypadku zwolnienia z tego banu na wyjazd nieimigracyjny (jedyne przypadki co znalazłem na forach to wyjazd imigracyjny po ślubie z obywatelem). Ale w sumie Twoja sytuacja jest dość wyjątkowa

Napisano
16 hours ago, mcpear said:

Dodzwoniłaś się? Dostałaś jakąś pozytywną wskazówkę? Nie znalazłem w sumie nigdzie potwierdzenia przypadku zwolnienia z tego banu na wyjazd nieimigracyjny (jedyne przypadki co znalazłem na forach to wyjazd imigracyjny po ślubie z obywatelem). Ale w sumie Twoja sytuacja jest dość wyjątkowa

Tak. Zarezerwowalam wizytę w ambasadzie na 5.01 i po rozmowie z Panią która zapisała moje nazwisko, kazała mi zaaplikować na stronie o wizytę w pilnej sprawie czy jak się to nazywa. Mam wizytę w poniedziałek na 8:30 rano. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...