Gość Napisano 26 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2023 nie prawda Citi Handlowy w PL jest za darmo wiem bo mam u nich konto a w USA też pewnie jest jakieś darmowe konto Cytuj
RobertNYc Napisano 26 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) 16 hours ago, mati.cfc said: nie prawda Citi Handlowy w PL jest za darmo wiem bo mam u nich konto a w USA też pewnie jest jakieś darmowe konto Ewidentnie nie masz pojęcia o czym piszesz. Opłaty za konto czekowe: ACCOUNT MONTHLY SERVICE FEE Citigold® N/A Citi Priority $30 The Citibank® Account $25 Basic Banking $12 Access Account $10 Opłaty za konto oszczędnościowe: ACCOUNT MONTHLY SERVICE FEE Citigold® N/A Citi Priority $30 for savings and linked checking account The Citibank® Account $25 Basic Banking $4.50 for savings account only $12 for savings and linked checking account Access Account $4.50 for savings account only $10 for savings and linked checking account Edytowane 26 Lutego 2023 przez RobertNYc Cytuj
Gość Napisano 27 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2023 On 2/25/2023 at 12:34 PM, RobertNYc said: By uniknąć opłat muszę utrzymywać balans konta minimum $30k. Z tego co pamietam, w Citi Handlowym w PL również było podobnie. to ty nie masz pojęcia o czym piszesz bo Citi w Polsce jest darmowe bo jak pisałem posiadam tam konto i jest darmowe Cytuj
RobertNYc Napisano 27 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2023 19 hours ago, mati.cfc said: to ty nie masz pojęcia o czym piszesz bo Citi w Polsce jest darmowe bo jak pisałem posiadam tam konto i jest darmowe Moje wspomnienia z Citi Handlowego są sprzed kilkunastu lat. Wtedy musiałem utrzymać odpowiedni stan konta by nie ponosić opłat bankowych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi