ilya_ Napisano 3 Października 2013 Zgłoś Napisano 3 Października 2013 ladne, w necie pelno takich time lapsów.
Wert Napisano 5 Października 2013 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 bogaty -mady jak i tzw biedny bedzie Cie oszukiwal bo czlowiek zostaje czlowiekiem obojetnie co by nie skonczyl i ile by nie mial kasy... .......trafiłeś w sedno.
Mathew263 Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2014 Właśnie się pakuje, bo wyjeżdżam już we wtorek:)) Mamy dość ambitny plan, bo w 3 tygodnie chcielibyśmy przejechać całe południe i zachód USA i zwiedzić dość dużo po drodze:)) Może jakieś propozycje co warto zobaczyć? Poniżej poglądowy plan mojej wycieczkI:)) A jak ktoś planuje na przyszłość, to zapraszam na mojego bloga z tej wycieczki:) VIDEO BLOG: zachęcam do subskrybowania - co jakiś czas będą filmiki z dalszych etapów podróży 'NORMALNY BLOG': www.mathewaroundtheworld.wordpress.com ZAPRASZAM!
fotofly Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 Właśnie się pakuje, bo wyjeżdżam już we wtorek:)) Mamy dość ambitny plan, bo w 3 tygodnie chcielibyśmy przejechać całe południe i zachód USA i zwiedzić dość dużo po drodze:)) Może jakieś propozycje co warto zobaczyć? Poniżej poglądowy plan mojej wycieczkI:)) A jak ktoś planuje na przyszłość, to zapraszam na mojego bloga z tej wycieczki:) VIDEO BLOG: zachęcam do subskrybowania - co jakiś czas będą filmiki z dalszych etapów podróży 'NORMALNY BLOG': www.mathewaroundtheworld.wordpress.com ZAPRASZAM! Wyprawa "szykuje" się na udaną Trzymam kciuki za powodzenie! Ja tez wybieram się w lipcu do Stanów Mam w planie odwiedzić kilka miejsc, które są i u Ciebie na planie Z wielką chęcią zerknę po Twoim powrocie na relację Mam małe pytanie - gdzie planujesz nocować w SF i LA? Jestem obecnie na etapie szukania noclegów, może coś podpowiesz? Byłabym wdzięczną Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.