mammamia Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, andyopole napisał: $4k miesięcznie za naprawde ciężką prace w CA to żadna mecyja. Nie daj się w to wrobić ... dodatkowo, w ogloszeniu bylo konieczny wymóg ze musi byc para, babka pytala sie ile jestesmy razem ze sobą, mowila ze nie bedziemy rozdzielani ani nic z tych rzeczy, trochę to podejrzane, po przeczytaniu tego forum zdecydowałam sie ze wole zostac w europie dzieki bogu, czy macie jakies informacje o tych ludziach? szperając w internecie natknęłam sie na ogłoszenia TYLKO POLAKOW wlasnie w orange county, to jakis szwindel i zorganizowana grupa ktora werbuje nielegalnych imigrantów i wyzyskuje ludzi czy jak? pani wydawala sie na bardzo sympatyczna, dodatkowo zastanawia mnie jej status imigracyjny, ale to tak juz poza tematem ;)… Cytuj
andyopole Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, mammamia napisał: zdecydowałam sie ze wole zostac w europie I słusznie! Szukają frajerów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi