ogonitto Napisano 29 Stycznia Zgłoś Napisano 29 Stycznia Witam. Lecimy 4 osobową rodziną (2 doroslych i 2 dzieci 12 i 13 lat) z Zurych do JFK. Mamy przesiadkę na CDG 1h20 min (z terminala 2F na 2E-brak jeszcze info ktory Gates K,L czy też M). Z tego co wiem tylko do Gates M trzeba dojechać autobusem a do K i L można dotrzeć na nogach. Czy ktoś się orientuje czy 1h 20 min wystarczy nam na przesiadkę i ewentualnie ktoś wie z którego Gates zwykle są loty do JFK (mam nadzieję że nie z Gates M). A może ktoś leci 21.08.24 z Zurych godz.7.45?? Z góry wielkie dzięki za info. Cytuj
kzielu Napisano 29 Stycznia Zgłoś Napisano 29 Stycznia Do zrobienia - szczegolnie ze usprawnili ostatnio CDG w kwestii przesiadek - zwykle najwieksza przeszkoda jest kontrola paszportowa. W listopadzie lecialem ostatni raz i bylo calkowicie bezproblemowo (2E do 2G - 1h45min layover a zajelo mi chyba z 20 minut z tym ze mam SkyPriority). Lotow do JFK to jest wiele wykonywanych przez rozne linie - ale z praktyki latania przez CDG do US przez ostatnie 23 lata i prawie zawsze Delta, nie ma reguly z ktorej czesci 2E bedzie odlot. Cytuj
ogonitto Napisano 29 Stycznia Autor Zgłoś Napisano 29 Stycznia Zapomniałem napisać że lecę liniami AirFrance. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi