Natalia Zdesperowana Napisano 9 Marca Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 7 minut temu, mcpear napisał: Tak, aczkolwiek to by jeszcze trzeba było sprawdzić dokładnie bo ten wiek 21 lat może być "postarzany" o to jak długo petycja czekała w kolejce (ale to było pewnie około 1 roku - to nie jest równoważne z czasem czekania na zatwierdzenie). Więc pewnie 25 lat i tak czyni Ciebie nieuprawnioną do tej wizy ale fakt nie bycia stanu wolnego wyklucza Ciebie na 100%. A mniej więcej orientuje się Pan czy udać się na to spotkanie do Warszawy czy raczej gdzieś to zgłosić czy jak postąpić właśnie? Cytuj
mcpear Napisano 9 Marca Zgłoś Napisano 9 Marca Chyba aby udać się na to spotkania musiałaby Pani opłacić opłatę wizową. Szkoda na to pieniędzy. Cytuj
Natalia Zdesperowana Napisano 10 Marca Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 9 godzin temu, mcpear napisał: Chyba aby udać się na to spotkania musiałaby Pani opłacić opłatę wizową. Szkoda na to pieniędzy. Dziękuję za pomoc Cytuj
Natalia Zdesperowana Napisano 10 Marca Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 15 godzin temu, mcpear napisał: Chyba aby udać się na to spotkania musiałaby Pani opłacić opłatę wizową. Szkoda na to pieniędzy. A o co chodzi z tym Waiver I 601 czy w moim przypadku można byłoby takie coś złożyć? Cytuj
Xarthisius Napisano 10 Marca Zgłoś Napisano 10 Marca 50 minutes ago, Natalia Zdesperowana said: A o co chodzi z tym Waiver I 601 czy w moim przypadku można byłoby takie coś złożyć? Waiver jest dla ludzi, ktorzy w jakis sposob zlamali prawo imigracyjne. Ty nic zlego nie zrobilas, tylko Ci lat przybylo. 1 Cytuj
Natalia Zdesperowana Napisano 10 Marca Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 9 minut temu, Xarthisius napisał: Waiver jest dla ludzi, ktorzy w jakis sposob zlamali prawo imigracyjne. Ty nic zlego nie zrobilas, tylko Ci lat przybylo. Czyli w moim przypadku nie ma innej możliwości jak poczekać kiedy rodzice będą obywatelami USA i oni wtedy będą mogli mnie sponsorować ? Chodzi mi o to czy właśnie nie wiem czy na tym spotkaniu z konsulem może jednak się okazać że mam możliwość mieć zielona karte , czu raczej jest to nie możliwe? Na infolini Ambasady żadnych konkretnych informacji nie można uzyskać odnośnie tej sytuacji żeby mieć pewność w 100% co robic 10 minut temu, Xarthisius napisał: Waiver jest dla ludzi, ktorzy w jakis sposob zlamali prawo imigracyjne. Ty nic zlego nie zrobilas, tylko Ci lat przybylo. Cytuj
Xarthisius Napisano 10 Marca Zgłoś Napisano 10 Marca 10 minutes ago, Natalia Zdesperowana said: Czyli w moim przypadku nie ma innej możliwości jak poczekać kiedy rodzice będą obywatelami USA i oni wtedy będą mogli mnie sponsorować ? Yup. Dokladnie jak Twoja Babcia sponsoruje teraz Twoja Mame. Masz meza, masz ponad 21 lat. Jedyna droga to sponsorowanie w kategorii F3 w momencie kiedy ktores z Twoich rodzicow zostanie USC. Cytuj
Natalia Zdesperowana Napisano 10 Marca Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 5 minut temu, Xarthisius napisał: Yup. Dokladnie jak Twoja Babcia sponsoruje teraz Twoja Mame. Masz meza, masz ponad 21 lat. Jedyna droga to sponsorowanie w kategorii F3 w momencie kiedy ktores z Twoich rodzicow zostanie USC. Dziękuję za informację Cytuj
Natalia Zdesperowana Napisano 10 Marca Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 11 minut temu, Xarthisius napisał: Yup. Dokladnie jak Twoja Babcia sponsoruje teraz Twoja Mame. Masz meza, masz ponad 21 lat. Jedyna droga to sponsorowanie w kategorii F3 w momencie kiedy ktores z Twoich rodzicow zostanie USC. A na Esta mogę mormlanie jechać do USA? Cytuj
Xarthisius Napisano 10 Marca Zgłoś Napisano 10 Marca 1 minute ago, Natalia Zdesperowana said: A na Esta mogę mormlanie jechać do USA? Tak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi