Xarthisius Napisano 13 Maja Autor Zgłoś Napisano 13 Maja EU19000 na lipiec. https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2025/visa-bulletin-for-june-2025.html Cytuj
rudyrydz Napisano 13 Maja Zgłoś Napisano 13 Maja Hej. Razem z chłopakiem braliśmy udział w loterii wizowej w 2023 roku. W 2024 w maju on dostał wiadomość, że się zakwalifikował, po czasie wzieliśmy ślub i początkiem sierpnia 2024 roku wysłaliśmy wypełniony wniosek ds-260. Mamy numerek 31xxx. Czy są realne szanse na to, że zostaniemy zaproszeni do ambasady na interview przed 30 września 2025 roku? Nadzieje są znikome i zaczynamy powoli w to wątpić... Cytuj
Xarthisius Napisano 13 Maja Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 5 minutes ago, rudyrydz said: Hej. Razem z chłopakiem braliśmy udział w loterii wizowej w 2023 roku. W 2024 w maju on dostał wiadomość, że się zakwalifikował, po czasie wzieliśmy ślub i początkiem sierpnia 2024 roku wysłaliśmy wypełniony wniosek ds-260. Mamy numerek 31xxx. Czy są realne szanse na to, że zostaniemy zaproszeni do ambasady na interview przed 30 września 2025 roku? Nadzieje są znikome i zaczynamy powoli w to wątpić... Zostaly 2 biuletyny wizowe w DV25. Twoje pytanie sprowadza sie do dwoch punktow: a) czy VB dojdzie do 32000 oraz b) czy WRW bedzie w stanie przerobic tyle ludzi. Nawet zakladajac, ze a) sie spelni, to obawiam sie ze WRW miala by duzy problem zeby wszystkich przerobic. Niemniej jednak do sierpniowego biuletynu, ktory wychodz w okolicach 15 lipca mozna miec nadzieje. Cytuj
rudyrydz Napisano 13 Maja Zgłoś Napisano 13 Maja 2 godziny temu, Xarthisius napisał: Zostaly 2 biuletyny wizowe w DV25. Twoje pytanie sprowadza sie do dwoch punktow: a) czy VB dojdzie do 32000 oraz b) czy WRW bedzie w stanie przerobic tyle ludzi. Nawet zakladajac, ze a) sie spelni, to obawiam sie ze WRW miala by duzy problem zeby wszystkich przerobic. Niemniej jednak do sierpniowego biuletynu, ktory wychodz w okolicach 15 lipca mozna miec nadzieje. A nie zostały przypadkiem jeszcze 3 biuletyny wizowe? Cytuj
Xarthisius Napisano 13 Maja Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 5 minutes ago, rudyrydz said: A nie zostały przypadkiem jeszcze 3 biuletyny wizowe? W dzisiejszym byl opublikowany cutoff na lipiec: https://forum.usa.info.pl/topic/35603-dv-2025-wątek-dla-osób-które-wygrały-gc-i-mają-pytania/page/22/#findComment-343587 Jeszcze zostal tylko sierpien i wrzesien. Cytuj
hawajskigosciuwa Napisano 13 Maja Zgłoś Napisano 13 Maja 219xx i chyba szybciej wyjdzie gta 6 niz sie doczekam Cytuj
rudyrydz Napisano 14 Maja Zgłoś Napisano 14 Maja 9 godzin temu, hawajskigosciuwa napisał: 219xx i chyba szybciej wyjdzie gta 6 niz sie doczekam Moim zdaniem nie masz się o co martwić. Ja mam numerek 31xxx. Tak swoją drogą jestem ciekawa jak te numerki są przydzielane. My złożyliśmy w sierpniu i mamy taki wysoki numerek, a niektórzy z 2 miesiące po nas i mają numerek 18xxx Cytuj
andyopole Napisano 14 Maja Zgłoś Napisano 14 Maja 1 godzinę temu, rudyrydz napisał: jak te numerki są przydzielane. To jest Loteria. 1 Cytuj
Teru Napisano 14 Maja Zgłoś Napisano 14 Maja sorki za banalne pytanie jeżeli mam DV2026eu33xxx to dopiero od przyszłego roku mam śledzić Visa biuletyn? Cytuj
kzielu Napisano 14 Maja Zgłoś Napisano 14 Maja 4 hours ago, rudyrydz said: Moim zdaniem nie masz się o co martwić. Ja mam numerek 31xxx. Tak swoją drogą jestem ciekawa jak te numerki są przydzielane. My złożyliśmy w sierpniu i mamy taki wysoki numerek, a niektórzy z 2 miesiące po nas i mają numerek 18xxx I nie zauwazyliscie ze ten numerek to juz mieliscie zanim cokolwiek zlozyliscie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi