kinia2071 Napisano 9 Maja Zgłoś Napisano 9 Maja To ja się bym podpięła tutaj pod temat by nie tworzyć kolejnych Jeżeli mam skończoną szkołę mechaniczną (kurs mechanik samochodowy), lecz nie zrobiłam jeszcze technika bo mogę go zrobić dopiero jakoś za rok lub więcej, a mój partner ma studia które robił w UK na kierunku produkcji filmowej to mamy szansę na wize pracowniczą któreś z nas? Wiem, że mechaników na trucki brakuje bo znajomy mówił ale ja o tym kompletnie nie mam pojęcia i raczej szukam coś w autach osobowych jak ASO itd. Braliśmy udział w loterii ale niestety nie jesteśmy szczęściarzami i będziemy próbować dalej, ale może na wizie pracowniczej ktoś coś więcej powie. Z góry dzięki Cytuj
andyopole Napisano 9 Maja Zgłoś Napisano 9 Maja Tu raczej nie pytają o szkołę w takich zawodach. Ważne jest co potrafisz... Cytuj
kzielu Napisano 9 Maja Zgłoś Napisano 9 Maja Mechanik samochodowy w ASO - bez szans. Tam rotacja jest spora, nikt nikogo nie bedzie sponsorowal i badz przygotowana na to ze bez wlasnych narzedzi nikt Cie nie zatrudni - toolbox + komplet przynajmniej podstawowych narzedzi jest potrzebny. Do tego dobrze byc ASE certfified. Odnosnie produkcji filmowej - nie wiem ale tak jak w kazdym zawodzie liczy sie doswiadczenie. Cytuj
kinia2071 Napisano 10 Maja Zgłoś Napisano 10 Maja 14 godzin temu, kzielu napisał: Mechanik samochodowy w ASO - bez szans. Tam rotacja jest spora, nikt nikogo nie bedzie sponsorowal i badz przygotowana na to ze bez wlasnych narzedzi nikt Cie nie zatrudni - toolbox + komplet przynajmniej podstawowych narzedzi jest potrzebny. Do tego dobrze byc ASE certfified. Odnosnie produkcji filmowej - nie wiem ale tak jak w kazdym zawodzie liczy sie doswiadczenie. Rozumiem, dzięki za odpowiedź wiec trzeba grać dalej:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi