annamaria33 Napisano Niedziela o 08:15 Zgłoś Napisano Niedziela o 08:15 15 godzin temu, mr.stylo napisał: Pytanie do tych co zaliczyli wywiady ostatnio - jak status waszych spraw ? My z mężem i dzieckiem w drodze mamy jak to powiedziano „pre-approval” , czyli teraz czekamy na paszporty. Zobaczymy co na granicy.. 13 godzin temu, krychu280 napisał: potrafią odrzucić 6 osób pod rząd O wow! To mocna statystyka z tym odrzucaniem i wspomnianym wcześniej 85%.. Nie wiedziałam, że aż tak rygorystyczni są. co to za ru forum? Koło nas była tylko jedna para ukraińska na DV i dostali akcept. Cytuj
annamaria33 Napisano Niedziela o 08:29 Zgłoś Napisano Niedziela o 08:29 (edytowane) 14 godzin temu, krychu280 napisał: wg raportu złożonego w dniu 18-09 w jednym z procesów to ponad 85% spraw to odmowy przyznania wiz Gdzie znalazłeś ten raport? Edytowane Niedziela o 08:35 przez annamaria33 Cytuj
krychu280 Napisano Niedziela o 15:11 Zgłoś Napisano Niedziela o 15:11 6 godzin temu, annamaria33 napisał: co to za ru forum? Grupa na telegramie a raporty https://www.pacermonitor.com/public/case/65358769/MEDANI_et_al_v_TRUMP_et_al tutaj wrzucają, Curtis Morrison / Read Eagle wrzuca je na swojego X lub na telegrama na grupe 1 Cytuj
annamaria33 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu (edytowane) Daję znać, że wczoraj późnym wieczorem, czyli w 3 dzień roboczy od appointmentu dostałam tracking number o utworzeniu przesyłki z paszportem, więc działają sprawnie i zgodnie z ustalonym 3-5 dni. Super! Niestety tylko ja dostałam mail z trackingiem, konto męża nadal zablokowane jako dependent, na infolinii, ani mailowo nikt nie jest w stanie pomóc, a w samej ambasadzie powiedzieli, że to już firma transportowa będzie się kontaktować, albo że można płacić kurierowi i jesteśmy teraz w kropce. Czy ktoś z wcześniejszych wygranych lub @Xarthisius może potwierdzić, że powinniśmy dostać oddzielne maile o przesyłce czy jest szansa, że będą jednak razem te paszporty? Napisałam jeszcze na nasz słynny mail immigrant bez S. Czekam też na info od osób, które mają zaplanowane appointments w tym tygodniu i trzymam za Was kciuki! Edytowane 11 godzin temu przez annamaria33 1 1 Cytuj
franz_maurer Napisano 6 godzin temu Zgłoś Napisano 6 godzin temu Dziś na koncie cead mam issued. Dziekuje wszystkim tutaj za pomoc. ostatnie pytanie, na paszporcie mam naklejkę ze pick up, ale teraz wykupiłem dostawę, więc najlepiej napisać do nich maila podając uid? 3 2 Cytuj
krychu280 Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu Cała ekipa w poniedziałek została zatwierdzona! Dziękuje @Xarthisius i reszcie forum za pomoc! Może pojawią się jeszcze jakies pytanka. 3 1 Cytuj
andyopole Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu Fajnie. Czekamy na info z instalacji w USA! Powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi