Xarthisius Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 11 godzin temu (edytowane) 5 hours ago, mr.stylo said: Problem w tym iż nie wskazał komu . Order jaki wydał nie precyzuje czy chodzi o : sprawy które utknęły na AP czy posiadaczy 221G czy o zwyczajnych selected current . Nawet gdyby chodzilo o wszystkich, nawet gdyby nagle mieli change of heart i zaczeliby zapraszac jak leci, to magicznie z 20k do 36k i tak nie dojda w 10d. Edytowane 11 godzin temu przez Xarthisius Cytuj
katlia Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu 13 hours ago, maza said: Napewno bardziej nam sie podoba niż w NY/NYC i taniej niż w CA, a do granicy z Kalifornią mamy tylko z 20-30 minut. Wystarczająco ciepło, dużo słońca, a deszcz to widziałem ostatnio w Lipcu w Polsce Moja praca na ten moment wystarcza żeby przeżyć miesiąc - a jak żona pójdzie do jakiejkolwiek pracy to bedzie naprawdę fajnie finansowo - narazie szkoli sie z angielskiego :). Nasze dzieci (mid i high school) wyjątkowo dobrze zaklimatyzowały sie w szkole - z czego jestem niesamowicie zadowolony, gdyż było to jedna z naszych największych obaw. Narazie jesteśmy zadowoleni. Brawo, super sie czyta. Gratuluje Cytuj
maza Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu 13 godzin temu, andyopole napisał: Daj Wam Boże jak najlepiej. Dziekuję.. chyba Cytuj
Teru Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu Był to dla mnie najgorszy rok pod względem tej całej GC, kolorowo z Afryki oczywiście dostali, a my oczywiście polacy na szarym końcu. Pierwszy raz jestem zły na dzisiejsze rządy USA! A do lewicy było mi zawsze daleko to teraz myślę, że na naszą korzyść byłoby jakby był Biden Cytuj
katlia Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 37 minutes ago, Teru said: kolorowo z Afryki oczywiście dostali BIALI z Afryki, a bardziej precyzyjnie Afrikanersi z RPA przyjezdzaja. W sumie jakies 30,000 Afrikanersow ma przyjechac do USA w tym roku in nastepnym. Wazne jest wiedziec ze nie przez DV ale dzieki specjalnej akcji trumpa, maja status uchodzcow bo trump twierdzil ze sa dyskryminowani w RPA. Edytowane 1 godzinę temu przez katlia Cytuj
andyopole Napisano 44 minuty temu Zgłoś Napisano 44 minuty temu Nasz kontrahent - odbiorca (Afrikaner), z South Africa byl kilka lat temu w odwiedzinach. Przy lunchu dywagowal jak sie zalegalizowac w USA. Mialem dla niego propozycje: zeby sie ze mna ozenil. Juz wtedy malzenstwa homo byly federalnie dozwolone. Niestety, dzieki naszym dostawom robi teraz takie pieniadze ze juz mu emigracja do USA wyszla z glowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi