Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
5 hours ago, mr.stylo said:

Problem w tym iż nie wskazał komu . Order jaki wydał nie precyzuje czy chodzi o : sprawy które utknęły na AP czy posiadaczy 221G czy o zwyczajnych selected current   . 

Nawet gdyby chodzilo o wszystkich, nawet gdyby nagle mieli change of heart i zaczeliby zapraszac jak leci, to magicznie z 20k do 36k i tak nie dojda w 10d.

Edytowane przez Xarthisius

Napisano
13 hours ago, maza said:

Napewno bardziej nam sie podoba niż w NY/NYC i taniej niż w CA, a do granicy z Kalifornią mamy tylko z 20-30 minut. Wystarczająco ciepło, dużo słońca, a deszcz to widziałem ostatnio w Lipcu w Polsce ;) 

Moja praca na ten moment wystarcza żeby przeżyć miesiąc - a jak żona pójdzie do jakiejkolwiek pracy to bedzie naprawdę fajnie finansowo - narazie szkoli sie z angielskiego :). Nasze dzieci (mid i high school) wyjątkowo dobrze zaklimatyzowały sie w szkole - z czego jestem niesamowicie zadowolony, gdyż było to jedna z naszych największych obaw.

Narazie jesteśmy zadowoleni.

Brawo, super sie czyta. Gratuluje :) 

Napisano

Był to dla mnie najgorszy rok pod względem tej całej GC, kolorowo z Afryki oczywiście dostali, a my oczywiście polacy na szarym końcu. Pierwszy raz jestem zły na dzisiejsze rządy USA! A do lewicy było mi zawsze daleko to teraz myślę, że na naszą korzyść byłoby jakby był Biden 

Napisano (edytowane)
37 minutes ago, Teru said:

kolorowo z Afryki oczywiście dostali

BIALI z Afryki, a bardziej precyzyjnie Afrikanersi z RPA przyjezdzaja. W sumie jakies 30,000 Afrikanersow ma przyjechac do USA w tym roku in nastepnym. Wazne jest wiedziec ze nie przez DV ale dzieki specjalnej akcji trumpa, maja status uchodzcow bo trump twierdzil ze sa dyskryminowani w RPA. 

Edytowane przez katlia
Napisano

Nasz kontrahent - odbiorca (Afrikaner), z South Africa byl kilka lat temu w odwiedzinach. Przy lunchu dywagowal jak sie zalegalizowac w USA. Mialem dla niego propozycje: zeby sie ze mna ozenil. :D  Juz wtedy malzenstwa homo byly federalnie dozwolone. Niestety, dzieki naszym dostawom robi teraz takie pieniadze ze juz mu emigracja do USA wyszla z glowy.