mcpear Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu Czas oczekiwania na wizę składa się z dwóch "czasów". Najpierw musicie dostać zatwierdzenie petycji I-130. To jesteś w stanie sprawdzić na oficjalnych stronach USCIS. Aczkolwiek nie jestem do końca pewien że te czasy są wiarygodne. To jest pierwsza składowa. A następnie musicie dodać czas procesowania w Ambasadzie wniosku wizowego. Tego chyba nie ma jak sprawdzić - przynajmniej ja nie wiem gdzie, może ktoś tu zna jakieś nieznane mi miejsce. Nie jestem przekonany, że procesowanie przez Ambasadę czy procesowanie przez AOS (na terenie USA) jakoś znacząco będą się różniły czasowo od siebie. 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 1 hour ago, mcpear said: Czas oczekiwania na wizę składa się z dwóch "czasów". Najpierw musicie dostać zatwierdzenie petycji I-130. To jesteś w stanie sprawdzić na oficjalnych stronach USCIS. Aczkolwiek nie jestem do końca pewien że te czasy są wiarygodne. To jest pierwsza składowa. A następnie musicie dodać czas procesowania w Ambasadzie wniosku wizowego. Tego chyba nie ma jak sprawdzić - przynajmniej ja nie wiem gdzie, może ktoś tu zna jakieś nieznane mi miejsce. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/iv-wait-times.html Warszawa jest na biezaco w chwili obecnej, wiec zapraszaja jak tylko case jest documentarily qualified (I-130 zatwierdzone, DS-260 wypelniony, I-864 i inne dokumenty wyslane do NVC przez CEAC oraz wszystkie oplaty uiszczone). Edytowane 1 godzinę temu przez Xarthisius Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi