Skocz do zawartości

Kto do primm??

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wierze w to, ponieważ bilety na miesiac przed moim wylotem były dostępne w normalnej cenie ( mniej o 1tys niz musze zapłacić) Po drugie biuro nie organizuje wyjazdu po raz pierwszy tylko jak samo reklamuje poraz siódmy i powinni świetnie wiedzieć ile bilety kosztują ile biletów będą potrzebować bo zapisy były do marca a to spore wyprzedzenie, myśle że to pazerność firmy lub bumaca, ja tej bajki nie kupuje biuro poprostu otwiera dużo nowych placówek (np w moim mieście) i muszą mieć na to fundusze, będę się cieszyć jak zniosą wizy i będzie można do usa jeździć bez pośrednictwa tych złodzieji

• Odpowiedzi 222
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hej! Witam wszystkich zawiedzionych i rozgoryczonych.... Ja tez jestem w podobnej sytuacji, wylatuje 1-06 a spotkanie w HR mam na 7-go. ALe nic to, nei przeskoczy się tego, ale moge jedynie potwierdzic cos co ktos juz napisal - "sami sobie jestesmy winni". To co sie dzialo w zeszlym roku odbija sie na nas teraz, chcoz pewnie osoby robiace najwiekszy "bajzel" juz w tym roku nie jada. Ale nic to.. Dowiedzialam sie o ciekaweszej, z mojej perspektywy rzeczy. Dotyczy to osob jadacych tam po raz kolejny.... NIE MA MOZLIWOSCI ZMAINY STANOWISKA PRACY czyli wracamy D O K L A D N I E na te same pozycje, co mielyismy rok temu.... Przynajmniej takie sa wiesci od osob które juz tam sa i niestety taka niespodzianka ich spotkala... No a dodatkowo to to, ze na Tropicanie podobno wyjanmuja na minimum 1 ROK mieszkania, a inne miejsca gdzie w zeszlym roku mieskzali studenci są poki co w wiekszosci pozajmowane, ale podobno po 5 czerwca beda gotowe:) Nie wiem ile w tym prawdy, ale jedno jest pewne: Harbor Island dalej stoi (choc ja myslalam ze juz go zburzyli) i chyba tam poki co wieksszosc osob koczuje z tych kilkunastu które juz tam pojechaly:)

Napisano

po powrocie do polski najlepiej jak wszyscy zażądamy faktów za wszysko wszyskie,bilety i puźniej udać się do rzecznika praw obywatelskich i tą sprawe nagłośnić nie mam już więcej zamiaru jechać z CC więc mi zwisa co będzie się działo po powrocie

Napisano

Co za bezsens, ja słyszałam za to <na orientation> że NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI ZEBY osoby które były rok temu miały tą samą pracę, ze zmienił się jakiś zarząd itd i wszyscy w tym roku mają równe szanse. Hmm to mogliby się zdecydować...

Napisano
Za to CC juz za duzo nie moze.A niestety winni jestesmy sobie sami.Tzn osoby ktore byly w zeszlym roku.Wprowadzalismy za duzo chaosu.

Osoby,ktore pracowaly w zeszlym roku w Buffalo wiedza o czym mowie :)

To musialo zostac uporzadkowane.

A co tam sie działo ? :roll:

Napisano

Nie chce ich bronic, ale zrozumcie tez, jak sie staram zrozumiec, ze prowadzac taka firme nei ma sie wplywu na wszystko, co przysylai wymysla pracodawca... A co do biletow - jasne byly drogie, ale zadalam sobie troche trudu i zaczelam pytac po co, dlaczego itd... Zmienilio mi lot, tylko godz, ale ja i tak stracilam bilet do vegas, który juz kupilam... ale, nie byla to tylko ich wina. Po pierwszenie doczytala w zapisie rezerwacji ze jestem na lioscie oczekujacych... Po drugie rezerwacja byla w drozszej taryfie, a gdy pojawil sie lot na tansza to go zmienili.... Nie che juz wnikjac w to ile zarabiaja, ale takie jest ich prawo... W tych samych dniach co wystawiali bilety, ceny byly takie same jak na oficjalnej stronie sonaty travel czyli STA TRAVEL, z którego to CC kupuje bilety... W sumienie w kazdyem wypadku, ale w moim tak bylo... Nie rozumiem wielu rzeczy z ich polityki, ale czasem mozemy miec racje, czase mozemy jej nie miec, ale znam ludzi, którzy jadac z innych biur maja wieksze problemy:) Tak tak, wiem, ze to nie wytlumaczenie, ale z drugiej strony czy ktos z Was z powodu ceny biletu zrezygnowalby z wyjazdu??? No nic, mam nadzieje ze po przyjezdzie na miejsce wszystko sie jakos ulozy, chco wyglada na to, ze porzadek który Primm usiluje zaprowadzic w tym roku, wyjdzie im nei za dobrze, bo nie rpzedstawili najbardziej zainteresowanych czyli NAM dokladnych zasad, tak by kazdy z nas od samego poczatku wiedzial na czym stoi. Zycze powodzenia, ale pewnie diabel okaze sie nei az tak straszny :)

Napisano

Za to CC juz za duzo nie moze.A niestety winni jestesmy sobie sami.Tzn osoby ktore byly w zeszlym roku.Wprowadzalismy za duzo chaosu.

Osoby,ktore pracowaly w zeszlym roku w Buffalo wiedza o czym mowie :(

To musialo zostac uporzadkowane.

A co tam sie działo ? :roll:

Jednym słowem Primm by naciagany przez polskich studentow ze wszystkich stron... Bylo to akceptowane do czasu, gdy Polacy za bardzo sie rozbestwili i jak widac konsekwencje juz sa :(

P.S. Przepraszam wszystkich za literowki w ostanim poscie (i nie tylko :), ale troszke zmeczenie daje sie we znaki:)

Napisano

dla mnie nie ma żadnego sensownego wytłumaczenia dlaczego są bilety tak drogie jak rozmawiałem z osobą bezpośrednio zajmującą się biletami ,czemu bilet kosztuje wiecej o 1tys niż można go kupić u przewoźnika gościowi język zaczoł się plątać i zaczoł bredzić, najbardziej mnie denerwuje fakt że wychodze z siebie zeby wszysko zaliczyc przez tym 8 czerwca a wlepili mi wizyte w HR na 15 czerwca jak bym kuźwa nie mógł polecieć tydzien puźniej czy ci ludzie mają równo pod sufitem? zarówno primm jak i CC, bo chyba jakieś sprzężenie pomiędzy nimi jest to nie jest napewno tak że primm coś narzuca a CC odrazu sie podporządkowywuje.

Chyba pierwsze co zrobie po przyjeździe zaczne szukać pracy w innym kasynie w LV a primm będę mieć w [beeep]e tak jak oni mają mnie w [beeep]e. :)

a co do biletów chyba można na lotniska zapytać ile dokładnie kosztuje bilet za który zapłaciliśmy?

Napisano

Pamietaj o tym ze 3/4 kasyn nalezy do grupy MGM i mozesz aplikowac tylko na dwa stanowiska do CALEJ sieci cvhyba raz na trzy albo dwa miesiace:) Pamietam jak sie ludzie z Job huntingu w zeszlym roku wsciekali:)

A co do biletow po raz kolejny - rozmawialam z neijakim Tomkiem... A co osob od biletow - nie bede ich bronic w `100%, ale to Tomek decuduje o wszystkich biletach, a ja naprawde zle odczytalam swoja rezerwacje... POza tym, taka jest ich polityka - kupno biletow w ostaniej chwili! Czemu? By zarobic na procentach od kasy zlozonej w banku? NIE WIEM, ale na samodzielny zakup biletu w programie z zaltwionym pracodawca mozna liczyc moze w dwoch biurachw Polsce... Wiec co pozostaje??? W tym roku wszyscy maja ceny z ksiezyca... Co do spotkan w Primmie... CHyba nie ma nikogo zadowololnego, bo czekanie tydzien na rozmowe, a potem moze i tydzien na rozpoczecie szkolenia itd... Tez moglam leciec pozneij, zdac egzaminy itd... A teraz lece za cztery dni, sesja nei skonczona bo braklo czasu i wielkie buuu!

Napisano

to nie ciekawie , zastanawiam się jak by zareagował HR jak ktoś by pojawił się w nim tydzień wczesniej niż powinien w biurze mówią że odesłali by taką osobe i kazali przyjechać w wyznaczonym terminie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...