mr.stylo Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu 10 godzin temu, Kora83 napisał: To w takim wypadku jakby wyniki loterii byly przesuniete,to za chwile mona by bylo skladac jeszcze raz w pazdzierniku. Znając zamiłowanie obecnej administracji do darcia kasy i zmian wszelakich bardziej spodziewałbym się kolejnych zmian i procedury ich zatwierdzania . - Np: obecnie można złożyć jeden wniosek do udziału w loterii za 1 USD a cóż szkodzi dodać opcję złożenia drugiego wniosku za 10 USD , trzeciego za 100 , czwartego i każdego kolejnego za 1000 USD A nie muszę chyba nikogo przekonywać że w otoczeniu DT są ludzie co mają dużo bardziej oryginalne pomysły jak mój . Cytuj
kinia2071 Napisano 48 minut temu Zgłoś Napisano 48 minut temu W dniu 12.02.2026 o 20:35, Xarthisius napisał: To juz weszlo w zycie. 09/16/2025 opublikowano final rule. Normalne podwojne zgloszenia sa wychwytywane przez walidacje formularza. Sprobuj sobie wypelnic dwa razy i zobaczysz jak to wyglada. Gdzies, kiedys wrzucalem screena. To jakaś dobra wiadomość bo strony którą podałeś nie mogę otworzyć, a wpisując w google wyskakują różne wyniki. To jakiś plus, że zapłaci się dolara + skan paszportu. Chociaż patrząc na to ile hindusów i innych turbanów wygrywa i ile tam idzie wiz to mam myśli czy nie pisali specjalnych programów do tej loterii bo są do tego zdolni. Niby duplikatu nie możesz, a jakoś musieli to obchodzić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi