kinia2071 Napisano 20 Sierpnia Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 15 godzin temu, Xarthisius napisał: Dzis rano Red Eagle Law (Curtis Morrison) zlozyl pozew przeciwko DOS o nierozpisaniu DV-27: Dokument: https://drive.google.com/file/d/1hiPsPd0-plZUfbIQCnJSS3nLBYmGhZzP/view zaciekawiłeś troche tym newsem, chociaż maleją szanse na loterie w tym roku bo już mamy koniec sierpnia. Nie wiem jak długo w USA trwają takie rozprawy i przydzielanie rozpraw. Ja sie rozglądam za sponsoringiem, jak będzie loteria to też wezmę udział.. Cytuj
Halyna Napisano wczoraj o 09:49 Zgłoś Napisano wczoraj o 09:49 Czy w związku ze wspomnianym zarządzeniem nie powinna zostać ogłoszona DV2027? Widziałam, że DS pisał, że "za późno" ale w sumie - jest jeszcze cały wrzesień My już w trybie "dla sportu" Cytuj
Xarthisius Napisano wczoraj o 12:34 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 12:34 2 hours ago, Halyna said: Czy w związku ze wspomnianym zarządzeniem nie powinna zostać ogłoszona DV2027? Powinna, ale "nie maja Panskiego plaszcza..." 2 hours ago, Halyna said: Widziałam, że DS pisał, że "za późno" ale w sumie - jest jeszcze cały wrzesień My już w trybie "dla sportu" Wedle ich wlasnych przepisow nabor do nastepnej loterii powinnien zostac rozpisany przed koncem biezacego roku fiskalnego i trwac minimum 30 dni. Do konca tego FY zostalo juz tylko 29 dni... Cytuj
Xhandon Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu TRO zostało odrzucone, kolejny hearing 24.09. Game over Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi