annasz. Posted March 20 Report Posted March 20 Potrzebuje pomocy w założeniu spółki LLC może ktoś się orientuje i pomoże w kontakcie z osobą pracującą w urzędzie w Wyoming która rozmawia po polsku Quote
kzielu Posted March 20 Report Posted March 20 A skad pomysl ze w "urzedzie" w WY jest osoba mowiaca po polsku ? Quote
annasz. Posted March 20 Author Report Posted March 20 Bo Polacy są wszędzie.A w biurach do których dzwoniłam mówią tylko po angielsku a mój angielski do dobrych nie należy. Quote
katlia Posted March 20 Report Posted March 20 (edited) W Wyoming jest wiecej krow niz ludzi wiec szanse ze ktos w tych malych urzedach mowi po polsku sa nikle. Nawet nie ma na Facebooku jakis group polonii w Wyoming. Edited March 20 by katlia Quote
andyopole Posted March 21 Report Posted March 21 6 godzin temu, katlia napisał: W Wyoming jest wiecej krow niz ludzi Pewnie tanio stek tam można kupić. Quote
katlia Posted March 21 Report Posted March 21 15 hours ago, andyopole said: Pewnie tanio stek tam można kupić. Chyba nigdzie w US nie ma juz taniego steka... ja place za kurczak to co 5 lat temu placilo sie za prime rib... Quote
cavscout Posted March 22 Report Posted March 22 On 3/20/2026 at 12:32 PM, annasz. said: Potrzebuje pomocy w założeniu spółki LLC może ktoś się orientuje i pomoże w kontakcie z osobą pracującą w urzędzie w Wyoming która rozmawia po polsku Jak inni napisali, może być problem z polsko mówiącym urzędnikiem w WY. Znajdź prawnika kory ma prawo operować w WY który mówi po polsku. Takie może być najlepsze rozwiązanie. Quote
andyopole Posted March 22 Report Posted March 22 22 godziny temu, katlia napisał: Chyba nigdzie w US nie ma juz taniego steka... ja place za kurczak to co 5 lat temu placilo sie za prime rib... Najlepszego jak dotąd steka jadłem w Teksasie. Tuż przy granicy z Meksykiem, jakiś rok temu. Steak, mash potato, surówka i piwo. $15. 1 Quote
Recommended Posts