annasz. Napisano Piątek o 16:32 Zgłoś Napisano Piątek o 16:32 Potrzebuje pomocy w założeniu spółki LLC może ktoś się orientuje i pomoże w kontakcie z osobą pracującą w urzędzie w Wyoming która rozmawia po polsku Cytuj
kzielu Napisano Piątek o 17:24 Zgłoś Napisano Piątek o 17:24 A skad pomysl ze w "urzedzie" w WY jest osoba mowiaca po polsku ? Cytuj
annasz. Napisano Piątek o 17:56 Autor Zgłoś Napisano Piątek o 17:56 Bo Polacy są wszędzie.A w biurach do których dzwoniłam mówią tylko po angielsku a mój angielski do dobrych nie należy. Cytuj
katlia Napisano Piątek o 19:59 Zgłoś Napisano Piątek o 19:59 (edytowane) W Wyoming jest wiecej krow niz ludzi wiec szanse ze ktos w tych malych urzedach mowi po polsku sa nikle. Nawet nie ma na Facebooku jakis group polonii w Wyoming. Edytowane Piątek o 20:03 przez katlia Cytuj
andyopole Napisano wczoraj o 02:59 Zgłoś Napisano wczoraj o 02:59 6 godzin temu, katlia napisał: W Wyoming jest wiecej krow niz ludzi Pewnie tanio stek tam można kupić. Cytuj
katlia Napisano 19 godzin temu Zgłoś Napisano 19 godzin temu 15 hours ago, andyopole said: Pewnie tanio stek tam można kupić. Chyba nigdzie w US nie ma juz taniego steka... ja place za kurczak to co 5 lat temu placilo sie za prime rib... Cytuj
cavscout Napisano 15 minut temu Zgłoś Napisano 15 minut temu On 3/20/2026 at 12:32 PM, annasz. said: Potrzebuje pomocy w założeniu spółki LLC może ktoś się orientuje i pomoże w kontakcie z osobą pracującą w urzędzie w Wyoming która rozmawia po polsku Jak inni napisali, może być problem z polsko mówiącym urzędnikiem w WY. Znajdź prawnika kory ma prawo operować w WY który mówi po polsku. Takie może być najlepsze rozwiązanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi