annasz. Napisano 20 Marca Zgłoś Napisano 20 Marca Potrzebuje pomocy w założeniu spółki LLC może ktoś się orientuje i pomoże w kontakcie z osobą pracującą w urzędzie w Wyoming która rozmawia po polsku Cytuj
kzielu Napisano 20 Marca Zgłoś Napisano 20 Marca A skad pomysl ze w "urzedzie" w WY jest osoba mowiaca po polsku ? Cytuj
annasz. Napisano 20 Marca Autor Zgłoś Napisano 20 Marca Bo Polacy są wszędzie.A w biurach do których dzwoniłam mówią tylko po angielsku a mój angielski do dobrych nie należy. Cytuj
katlia Napisano 20 Marca Zgłoś Napisano 20 Marca (edytowane) W Wyoming jest wiecej krow niz ludzi wiec szanse ze ktos w tych malych urzedach mowi po polsku sa nikle. Nawet nie ma na Facebooku jakis group polonii w Wyoming. Edytowane 20 Marca przez katlia Cytuj
andyopole Napisano 21 Marca Zgłoś Napisano 21 Marca 6 godzin temu, katlia napisał: W Wyoming jest wiecej krow niz ludzi Pewnie tanio stek tam można kupić. Cytuj
katlia Napisano 21 Marca Zgłoś Napisano 21 Marca 15 hours ago, andyopole said: Pewnie tanio stek tam można kupić. Chyba nigdzie w US nie ma juz taniego steka... ja place za kurczak to co 5 lat temu placilo sie za prime rib... Cytuj
cavscout Napisano 22 Marca Zgłoś Napisano 22 Marca On 3/20/2026 at 12:32 PM, annasz. said: Potrzebuje pomocy w założeniu spółki LLC może ktoś się orientuje i pomoże w kontakcie z osobą pracującą w urzędzie w Wyoming która rozmawia po polsku Jak inni napisali, może być problem z polsko mówiącym urzędnikiem w WY. Znajdź prawnika kory ma prawo operować w WY który mówi po polsku. Takie może być najlepsze rozwiązanie. Cytuj
andyopole Napisano 22 Marca Zgłoś Napisano 22 Marca 22 godziny temu, katlia napisał: Chyba nigdzie w US nie ma juz taniego steka... ja place za kurczak to co 5 lat temu placilo sie za prime rib... Najlepszego jak dotąd steka jadłem w Teksasie. Tuż przy granicy z Meksykiem, jakiś rok temu. Steak, mash potato, surówka i piwo. $15. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi