meditop21 Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 Ma ktoś może wizyte w ambasadzie w Warszawie 11.IV o godzinie 13:45 ? :>
carlos Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 Ma ktoś może wizyte w ambasadzie w Warszawie 11.IV o godzinie 13:45 ? :> 11.04 ja mam wizyte w Ambasadzie ale o 13:00
ezquerro Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 po wizycie w ambasadzie ,pytanka: 1. standardowe: how are you 2. czy to moj pierwszy wyjazd? 3. gdzie jade i bede pracował? 4. gdzie studiuje? 5. czy lubie kasyna? tu odp. padła ze tak i że czesto gram w necie powiedział abym uważał i nie przegrał wszystkich $ and have a nice summer nawet nie rzucił okiem na INDEKS i LEGITKE
klaudka20 Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 pytania c.d Kto opłaca Ci szkołe? Czy masz rodzine za granicą ? Czy posiadasz jakieś informacje na temat stanu do ktorego jedziesz ?
meditop21 Napisano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 Po rozmowie ze znajomymi, ktorzy byli juz na rozmowie w ubiegłym roku jak i w tym w konsulacie dowiedzialem sie ze konsul zadawal im takie pytania: imię nazwisko? ile mam lat? kim chce zostać? co się będzie robić w USA? gdzie będę pracować? czy już tam byłem? po co jadę? na ile jadę? gdzie się ucze? czego się ucze? dlaczego wybrałem te studia? czy mieszkałem gdzieś poza Polską? czy kiedykolwiek byłem za granica? jeśli tak to gdzie najbardziej mi sie podobało i dlaczego? co robią rodzice? czy mieszkam z rodzicami? czy mieszkam w domu czy mam mieszkanie? co robiłem w ostatni weekend? co myślę o Warszawie/Krakowie?
mateo84 Napisano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 Balem sie ze nie dostane wizy bo mam wyrok w zawieszeniu i to nie za byle co(chociaż nie mam sie czym chwalić:-( ), a pozatym nie mialem do tego jednego potrzebnego dokumentu, ale on nawet nie sie o to nie zapytal, nawet nie popatrzal ze zaznaczylem ze mialem cos tam narozrabiane, byl bardzo mily ,zadal 4 pytania, powiedzial ze moj Angielski jest bardzo dobry a na koncu: "Congratulations, you have a visa":-) no i po stresie:) W ogole podobno w krakowie jest duzo przyjemniej niz w w warszawie...
Pistol Napisano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 mam nadzieję bo mam tam rozmowę 12.04 o 13.55.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.