aggga Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 nie no musze im pojechac bo nie wytrzymam w zeszłym roku zrobiłem im awanture to mi troszke ulżyło - do dziś :twisted: jeśli juz w zeszłym roku przepłaciłeś za bilet w BTC to po co jedziesz z nimi w tym roku???? A podobno polak madry po szkodzie............. Czesc. Ten bilet jest rzeczywiscie drogi, ale nie ma wyjscia, bez biura ciezkom by bylo dostac wize. cena biletu niema nic wspólnego z dostaniem wizy. Akurat to zalezy tylko od ciebie, zawsze mozna było znaleść biuro w którym mozna samemu wykupić bilet. Ja tak zrobiłam i widze ze bardzo zaoszczedziłam bo za bilet na 9 czerwca do 6listopada do NY zapłaciłam 1900 z opłatami. A do tego biuro z którego kozystam wcale nie miało drogiego programu W&T 459$ juz z SEVIS. na drugi raz radze lepiej się zorientowac na rynku biur W&T i czytać własnie to forum ktore jest kopalnią wiedzy. pozdrawiam wszystkich tworzacych to forum
rumcyk Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 A kto wam kazał jechać z BTC czy tak trudno sprawdzić która firma przegina z biletami???????????? Co za ludzie co roku to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!
meditop21 Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 BTC nie jest zlym biurem, w kwestiach informacyjnych, organizacyjnych i zwiazanych z pracą wywiazali sie bez zarzutow, solidnie i na czas czego nie mozna powiedziec o innych biurach, a co do cen biletow to tak bylo jest i bedzie w kazdym biurze, ktore kupuje bilety dla uczestnikow, taka juz jest polska mentalnosc, ze kazdy stara sie przyciąć na kazdym i wszystkim na czym tylko sie da...
Pistol Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 Nie w kazdym. Almatur ma tanie bilety i generalnie tani program
bebe84 Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 Jestm za tym aby uswiadomić polską młodzież o złodziejskim biurze btc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zróbmy jakąś antyreklmę dla nich!! Łajdaki, normalnie krew mnie zalewa. nie dosc ze tyle sie placi za program to jeszcze tyle na bilatach zdzierają! Albo dzwońmy do nich kazdy po kolei! nie dajmy im spokoju!!
darop Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 jak już ktoś to pisał po jaką cho..... jedziecie z BTC skoro teraz na nich psy wieszacie, jest tyle biur co za problem jechać, z którymś z nich ?? poszukałem troche i w tamtym roku był podobny wątek, dużo ciekawych rzeczy, polecam http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...7&highlight=btc -------> anyz tobie się cholernie dziwie, że jeszcze raz się zdecydowałeś na btc po tej cenie z tamtego roku 3150 do waszyngtonu 2 czerwca !!!!
aggga Napisano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2006 Mi napisali 1990zl bez opłat i podatków :| Wylot 22 czerwca powrót 23 wrzesnia. Linie to Malev(co to?). Na ich stronie z 3tyg temu wyliczyłem ze 1500zl bez podatkow i opłat wyjdzie. Niestety btc przycieło troszkę. Malev nie jest zły sa to chyba wegierskie linie mają o tyle dobrze , że mozesz mieć rezerwację na 3 miesiące a nie tak jak większość lini ze musisz wykupić bilet w ciągu 72h. Podali ci bardzo drogi bilet bo jak ja sprawdzałam to mieli 4 miesięczny za 1800 a 5 miesięczny za 2100 do NY juz z opłatami i bez zniżek studenckich ( bo mnie juz nie obowiązują)
Mingan Napisano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2006 rok temu leciałem z student pointem i biuro było na tyle uczciwe że na życzenie pokazywali pełną dokumentacje opłat za bilety i za wszysko inne mam propozycje by przykleić wątek z podstawowymi infomacjami "jak rozpocząć przygodne z Work and travel" by ludzie w przyszłym roku nienacieli się , można by stworzyć poradnik który by pomógł w podjęciu decyzji jakie biuro wybrać
anyz Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 jade z BTC ponieważ jade z drugi raz na WAT i zależało mi na konkretniej robocie u konkretnego pracodawcy { jak jesteś ciekaw to poszukaj moich linkow :wink: } - dlaczego ? powody podam jak przekrocze granice hehehe a poza tym myślałem , że nie przesadzą aż tak bradzo :cry:
Wojtek-J Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 Rok temu jechalem z BTC i spodziewalem sie cen w okolicach 2600-2700 za bilety do NY przed 15 czerwca w tym roku. Widze po postach, ze tak wyjdzie. Kasuja za bilety wielka kase, Almatur zachowuje sie w porownaniu do nich rewelacyjnie. Sam jade w tym roku ze StudentExpressUSA - zamkne sie w 4500 calosc (z biletem, ubezpieczeniem, wszelkimi [beeep]ami). Cytat: "BTC nie jest zlym biurem, w kwestiach informacyjnych, organizacyjnych i zwiazanych z pracą wywiazali sie bez zarzutow, solidnie i na czas czego nie mozna powiedziec o innych biurach, a co do cen biletow to tak bylo jest i bedzie w kazdym biurze, ktore kupuje bilety dla uczestnikow, taka juz jest polska mentalnosc, ze kazdy stara sie przyciąć na kazdym i wszystkim na czym tylko sie da..." Z tym sie nie zgodze. Jechalismy grupa znajomych - tylko jedna osoba nie miala problemow - reszta: zgubiony paszport!, opoznienia z ambasada poltoramiesieczne (spowodowane zagubieniem dokumentow), wzywanie do odebrania paszportow, gdy na miejscu okazywalo sie, ze sa dalej w Warszawie, a tylko w ich dokumentach odnotowany jest Wroclaw, masakra naprawde... Nigdy wiecej BTC. Sa firmy, ktore w kwestii biletow zachowuja sie uczciwie: Amatur, Student Point, StudentExpressUSA, Guliwer. Na to tez trzeba patrzec... Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.