tissaya Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 Nie wiem, sa biura ktore sa tanie, istnieja od dluzszego czasu i mozna samemu kupic bilet bez jakis dodatkowych oplat... po co tyle sie meczyc.... ? tzn. które :?: bo ani w YTP, BTC, JDJ nie mozna bylo kupic sobie biletu samemu nie wiem jak w almaturze ale tez chyba nie kumpela jechala drugi raz w tym roku z YTP i kupowala sobie sama bilet.. :idea: :?:
Flame of Udun Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 Nie wiem, sa biura ktore sa tanie, istnieja od dluzszego czasu i mozna samemu kupic bilet bez jakis dodatkowych oplat... po co tyle sie meczyc.... ? tzn. które :?: bo ani w YTP, BTC, JDJ nie mozna bylo kupic sobie biletu samemu nie wiem jak w almaturze ale tez chyba nie kumpela jechala drugi raz w tym roku z YTP i kupowala sobie sama bilet.. :idea: :?: tylko musiala pewnie haracz za odstapienie od kupna biletu zaplacic... po co?
bumtarara Napisano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 byliśmy nikt nic nie wie brak odpowiedzialnych osób a dziewczyny a biura ledwie wytrzymały nie tylko nasza grupa była inne osoby też maja problemy z nimi dostaliśmy numery do szefów coprawda zapewniali nas że te osoby istnieją tylko bardzo ciężko je spotkać a telefonów nie odbierają ok 14 druga runda :twisted: ktoś oberwie
bumtarara Napisano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 a co do biletów to dodszliśmy do biura w którym dokonali rezerwacji rezerwacja na moje nazwisko --> cena 2072,50zł płatna zmiana ale to nic nie 3850 :!:
tissaya Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 Nie wiem, sa biura ktore sa tanie, istnieja od dluzszego czasu i mozna samemu kupic bilet bez jakis dodatkowych oplat... po co tyle sie meczyc.... ? tzn. które :?: bo ani w YTP, BTC, JDJ nie mozna bylo kupic sobie biletu samemu nie wiem jak w almaturze ale tez chyba nie kumpela jechala drugi raz w tym roku z YTP i kupowala sobie sama bilet.. :idea: :?: tylko musiala pewnie haracz za odstapienie od kupna biletu zaplacic... po co? nie, ona od razu podpisywala umowe z opcja wlasnego biletu i wlasnego pracodawcy.
Flame of Udun Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 nie, ona od razu podpisywala umowe z opcja wlasnego biletu i wlasnego pracodawcy. hmm z tego co pamietam to ten wariant programu byl drozszy (tzn bez biletu) wiec na to samo wychodzi. Ale ok. Kto co woli. Problem z biletami pojawia sie od 2 lat. YTP co roku robil przekrety. Nie wiem jak BTC - bo mialem dobra opinie o nich - ale wystarczy poczytac sobie fora i od razy wychodzi jakie firmy sa dobre dla osob z wlasna oferta a jakie nie...
tissaya Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 nie, ona od razu podpisywala umowe z opcja wlasnego biletu i wlasnego pracodawcy. hmm z tego co pamietam to ten wariant programu byl drozszy (tzn bez biletu) wiec na to samo wychodzi. Ale ok. Kto co woli. Problem z biletami pojawia sie od 2 lat. YTP co roku robil przekrety. Nie wiem jak BTC - bo mialem dobra opinie o nich - ale wystarczy poczytac sobie fora i od razy wychodzi jakie firmy sa dobre dla osob z wlasna oferta a jakie nie... dlatego nigdy nie dam zarobić zadnemu polskiemu posredniakowi, i na wpork&travel nigdy nie pojade lol a co do kumpeli,to moze byla opcja drozsza- nie wiem:) o szczegoly nie pytalam:)
bumtarara Napisano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 o ISE nic nie znalazłem wczesniej wiec nie obawiałem sie zapisać u nich na W&T a w BTC 2 lata temu tez sobie doliczyli prowizje
Flame of Udun Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 o ISE nic nie znalazłem wczesniej wiec nie obawiałem sie zapisać u nich na W&Ta w BTC 2 lata temu tez sobie doliczyli prowizje a ile zaplaciliscie ISE?
LEG1ON Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 bylem w biurze i tym razem zastalem szefa - powiedzial ze on o niczym nie wie bo biletami zajmuje sie inna osoba niejaki Lukasz ... dostalismy do niego nume telefonu z adnotcja ze mamy dzwonic po 18:00 bo teraz jest w trasie ... grrrr czyli ogolnie to jeszcze nic nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.