mkkf Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Witam Pisze ten post w imieniu kolegi. Czy to prawda ze wszyscy wszystkich zdradzają w USA ????. Mi sie to okazało smieszne jak to usłyszałem no ale on chciał wiec pisze dzieki za info . hehehhe co ludzie nie wymyslą za tematy
heh Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Witam Pisze ten post w imieniu kolegi. Czy to prawda ze wszyscy wszystkich zdradzają w USA ????. wszyscy, wszyscy... tak jak w polsce - a w statystyce nazywa sie to prawem wielkich liczb. here is the odpowiedz. nara, heh
Mingan Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 masz namyśli czy amerykanie zdradzają siebie w związkach czy osoby które jadą na wat do usa i zdradzają na miejscu swoje drugie połówki zostawione w PL? to wszystko zależy od konkretnych osób
Wojtek-J Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Niektorym rzeczywiscie poza Polska puszczaja opory ... Wakacyjny klimat, inna kultura, brak codziennych problemow, itp. Wydaje mi sie, ze ci ludzie zrobiliby w Polsce to samo, w USA jest im po prostu latwiej ... Co o nich mozna myslec - wiadomo ... Pozdr.
Agula Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Witam Pisze ten post w imieniu kolegi. Czy to prawda ze wszyscy wszystkich zdradzają w USA ????. Mi sie to okazało smieszne jak to usłyszałem no ale on chciał wiec pisze dzieki za info . no a jak...jest jak w filmie "Moda na sukces"...wszystko zostaje w rodzinie :hahaha:
Mingan Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 ludzie w usa bardzo się zmieniają jeśli nie na stałe to przynajmniej na pobyt w usa, dużo można naprawde się dowiedzieć o ludziach o których myślało ,że wie się wszystko to zresztą pewnie każdy WATowicz który ze znajomymi udął się do usa wie!
Gerwazy Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 :?: :?: :?: Zdrada :?: Kogo :?: Króla :?: Prezydenta :?: A może mówicie o praktykach sexualnych :?: Praktyk różnych nigdy dość :!: Przy jednej dziurze, to nawet najbardziej wytrwały kot (z głodu) umrze
Agula Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Przy jednej dziurze, to nawet najbardziej wytrwały kot (z głodu) umrze ha......ha.........ha......
madziarka Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Czy to prawda ze wszyscy wszystkich zdradzają w USA ???? tak prawda, ale wszystko zalezy od konkretnej osoby i zwiazku. mnie sie to nie przytrafilo, choc nie ukrywam, ze mialam wiele okazji ))
gabrielangel Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Witam Pisze ten post w imieniu kolegi. Czy to prawda ze wszyscy wszystkich zdradzają w USA ????. Mi sie to okazało smieszne jak to usłyszałem no ale on chciał wiec pisze dzieki za info . ugbla bubla bugi bula lala ruru uharetlupunpumu. ^ durne pytanie i durna odpowiedz. troche pytan z serii. czy to prawda ze w polsce wszyscy wszysztkich okradaja ? czy to prawda ze wszyscy katolicy sa hipokrytami bo wszyscy uprawiaja seks przed malzenstwem ? czy to prawda ze wszyscy w polskim sejmie to zydzi ? czy to prawda ze wszyscy polacy myja sie tylko raz w tygodniu, dlatego smierdza ? itd. pozdr.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.