Jackie Napisano 13 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2007 Ja z moim nazeczonym pobieramy sie w Polsce w kwietniu, przykro ze przepisy ulegly zmianie ale co zrobic...Mam nadzieje ze majac wize turystyczna bede mogla w dalszym ciagu przebywac w usa z moim juz wowczas mezem i cierpliwie czekac na te wszystkie "papierki"... :roll: Nie mam pojęcia po chcesz robić cos na lewo skoro możesz zupełnie legalnie.
goniaj Napisano 13 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2007 Ale ja nie mam zamiaru robic niczego "na lewo", w recz przeciwnie, jestem od tego daleka. Chodzi mi o to, ze czas oczekiwania, po slubie, na zalatwienie wszelkich papierkowych spraw sie wydluzyl po zmianie przepisow (wiza emigracyjna). A ja napisalam, ze mam nadzieje ze majac wize turystyczna (mam ja do 2017roku) bede mogla odwiedzac mojego przyszlego meza w stanach w trakcie oczekiwania na wize emigracyjna...
Jackie Napisano 14 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2007 Ale ja nie mam zamiaru robic niczego "na lewo", w recz przeciwnie, jestem od tego daleka. Chodzi mi o to, ze czas oczekiwania, po slubie, na zalatwienie wszelkich papierkowych spraw sie wydluzyl po zmianie przepisow (wiza emigracyjna). A ja napisalam, ze mam nadzieje ze majac wize turystyczna (mam ja do 2017roku) bede mogla odwiedzac mojego przyszlego meza w stanach w trakcie oczekiwania na wize emigracyjna... No to faktycznie, przepraszam
sly6 Napisano 14 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2007 goniaj to dobrze ze napisalas o tym ze masz nadzieje na podroz do meza bo roznie moze byc na lotnisku i moze byc tak ze wlecisz do USA dopiero jak dostaniesz wize imigracyjna.
goniaj Napisano 14 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2007 Tak, doskonale zdaje sobie z tego sprawe, dlatego podjelismy z nazeczonym decyzje, ze wezmiemy slub w US...
unknown _girl Napisano 21 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2007 a ja mam troche inne pytanie, czy interview w sprawie zielonej karty gdy maz jest w armii przechodzi sie gorzej niz gdyby maz nie byl? ostatnio pare razy cos takiego slyszalam i nie wiem jak mam sie przygotowac do tego psychicznie. dziekuje za odpowiedz jesli ktos sie orientuje. pozdrawiam
cavscout Napisano 21 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2007 a ja mam troche inne pytanie, czy interview w sprawie zielonej karty gdy maz jest w armii przechodzi sie gorzej niz gdyby maz nie byl? ostatnio pare razy cos takiego slyszalam i nie wiem jak mam sie przygotowac do tego psychicznie. dziekuje za odpowiedz jesli ktos sie orientuje. pozdrawiam A dlaczego mialo by byc gorzej? Jezeli juz to bedzie szybciej i przyjemniej.
unknown _girl Napisano 21 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2007 no z tego co slyszalam bardziej magluja takie malzenstwa ale nie wiem czy tak rzeczywiscie jest i dlatego sie troche stresuje.
goniaj Napisano 21 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2007 To ze twoj maz jest obywatelem sluzacym w armii niczego nie zmienia, wrecz nawet w niektorych przypadkach (gdy np. twoj maz jest w iraku), jest szansa ze obejdzie sie bez interview.
cavscout Napisano 22 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2007 no z tego co slyszalam bardziej magluja takie malzenstwa ale nie wiem czy tak rzeczywiscie jest i dlatego sie troche stresuje. Z tego co widzialem to maglowali malzenstwa wojskowe w paru wypadkach. Zolnierzy ktorzy ozenilei sie w Koreii z Koreankami aoraz zolnierzy ktorzy ozenili sie w Koreii z rosyjskimi "drinki girls". Mozesz sie domyslic dlaczego te Rosjanki tak poluja na GIs i dlaczego takie malzenstwa sa przetrzepywane. Jezeli on by stajonowal w Polsce i pozal Ciebie tam, to maglowanie moglo by byc gorsze, ale w Twoim wypadku bym sie nie martwil.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.